MarketingMariner keramika
Kastav

Delegacija Grada Kastva posjetila poduzetničke inkubatore PISAK u Sisku i PISMO u Novskoj

nov1-750×375

U srijedu 22. rujna 2021. godine, delegacija Grada Kastva posjetila je poduzetničke inkubatore PISAK u Sisku i PISMO u Novskoj, u sklopu priprema za pokretanje poduzetničkog inkubatora KASPI u Kastvu.

Pročelnicu Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Biljanu Maljković, pročelnika Upravnog odjela za financije i razvoj Krešimira Vidovića, voditeljicu poduzetničkog inkubatora Mateu Cavrić i voditelja projekata Renata Stankovića primili su sjajni domaćini Krunoslava Kosina-Milutinović, Vlado Vujica i Mario Čelan, te su našoj delegaciji prenijeli svoja iskustva u pripremi i upravljanju svojim poduzetničkim inkubatorima.

PISAK u Sisku jedini je privatni poduzetnički inkubator u Hrvatskoj, smješten u jednoj od glavnih zgrada bivše Željezare Sisak, a trenutno je dom za 33 start-up kompanije iz raznih područja djelatnosti.

PISMO u Novskoj je jedan od najpopularnijih poduzetničkih inkubatora u Hrvatskoj kao jedini specijaliziran za industriju videoigara, trenutno je dom za 55 start-up kompanije iz tog područja djelatnosti, a nastao je kroz najuspješniji EU projekt u 2019. godini.

MarketingMariner keramika

Naša delegacija je kao znak zahvalnosti svojim domaćinima uručila poklon-pakete sa kastavskim proizvodima te ih pozvala na otvorenje poduzetničkog inkubatora KASPI u Kastvu, što se očekuje početkom 2022. godine.

Izvor: Grad Kastav

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top