MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kastav

Darija Šnajder i Iris Blidar najbolji sportaši Kastva

Darija Šnajder
foto; www.riprsten.com

Grad Kastav dodijelio je 20. veljače 2019. nagrade i priznanja najboljim kastavskim sportašicama i sportašima

Najboljom sportašicom u 2018. proglašena je Darija Šnajder iz Karate kluba Kastav koja je zasluženo proglašena i Kastavkom mjeseca svibnja 2018. Ona je u 2018. redom osvajala prva mjesta. Neki od njezinih uspjeha su 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja, 1. mjesto na 19. Opatija kupu, 1. mjesto u Poreču na Prvenstvu regije 2018., 1. mjesto na TAD CUP 2018., 1. mjesto na turniru Krk kup 2018., i 1. mjesto na turniru Rijeka cup 2018. te 2. mjesto na prvenstvu u Beogradu u Srbiji.

Nagrada mi daje poticaj za budućnost i pokazuje mi da se trud zaista isplati. Sav moj rad tijekom cijele godine se isplatio i jako sam sretna”, rekla je Darija Šnajder.

Najuspješniji sportaš godine Grada Kastva proglašen je mladi Iris Blidar kojem je 2018. najuspješnija godina u desetogodišnjoj karijeri. Blidar je bio najuspješniji junior na otvorenom prvenstvu Hrvatske u grapplingu, osvojivši prvo mjesto. U studenom 2018. uvjerljivo je pobijedio na seniorskom prvenstvu Hrvatske, pobijedivši sve protivnike gušenjima i polugama prije isteka vremena. Iris Blidar prvi je junior u povijesti ovog sporta sa osvojenom državnom seniorskom titulom. “Nagrada jako puno znači, kako meni tako i mom klubu. Ona pokazuje koliko smo truda uložili ja i moj trener”, poručio je Iris Blidar.

Najboljim kastavskim sportskim klubom proglašeno je Školsko sportsko društvo “Zvirić”. Društvo djeluje od 1997. godine, a trenutačno broji oko 150 djece koji se natječu u raznim sportovima, kao što su: nogomet, košarka, rukomet, odbojka, plivanje, gimnastika, stolni tenis, badminton, atletika, judo, karate, skijanje, šah i vaterpolo te ostvaruju zapažene rezultate.

Najboljom mladom sportašicom proglašena je Lucija Hrgović, članica Odbojkaškog kluba Kastav, dok je Matija Volčanšek, član Košarkaškog kluba Kastav, proglašen kao najbolji mladi sportaš.

Nagradu za dugogodišnjeg sportskog djelatnika dobio je Vojmir Zamlić, predsjednik Karate kluba Kastav, a priznanje za najuspješnijeg sportskog djelatnika trener Košarkaškog kluba Kastav Eugen Tončinić, koji je u nagradu posvetio preminulom Matiji Kataliniću.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Posebna priznanja Odbora za sport i tjelesnu kulturu Grada Kastva dobili su: Andrea Kosanović članica Kluba sinkroniziranog plivanja “Primorje Aqua Maris”, Ema Barać članica Gimnastičkog kluba Vita, Josip Barnjak član Košarkaškog kluba Škrljevo, Neo Ćiković član Triatlon kluba Matulji te Društvo športske rekreacije Gym Dance.

Grad Kastav dodijelio je posebna priznanja i nagrade nadarenim sportašima, članovima i članicama klubova: Ju Jitsu kluba Kastav, Košarkaškog kluba Kastav, Karate kluba Kastav, Nogometnog kluba Sportska akademija Sinko, Odbojkaškog kluba Kastav, Malonogometnog kluba Fantina, Školskog sportskog društva Zvirić, Rukometnog kluba Kastav, Plesnog studia Gym Dance i Šahovskog kluba Kastav, kao i Leonu Lukiću iz Sportsko rekreacijskog kluba Rika te Emanuelu Budaku iz Stolnoteniskog kluba Kastav.

Nataša Veljak i Ante Radnić nastupili su u glazbenom programu dok su plesačice Gym Dancea Lola Rubeša i Tara Bukilić publici predstavile svoju koreografiju. Svečanost dodjele u Školskoj sportskoj dvorani “Matija Katalinić” vodio je Danko Ažić.

Čestitamo svih nagrađenim sportašima!

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top