MarketingMariner keramika
Opatija

Dani karijera na FMTU Opatija

fmtu ika

Izlaganja i susreti s poslodavcima

Dani karijera na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji održava se u ponedjeljak, 11. ožujka u 10:00 sati. Ove godine osmislili su sadržajan i zanimljiv program namijenjen studentima kao budućim zaposlenicima te hotelskim poduzećima kao njihovim budućim poslodavcima.

U ponedjeljak će dekanica, prof. dr. sc. Jurdana Smolčić Jurdana, prodekanica za poslovne odnose FMTU, prof. dr. sc. Ines Milohnić i professor emeritus, predsjednik Županijske komore Rijeka, dr. sc. Vidoje Vujić otvoriti Dane karijera.

V.d. predstojnik regionalnog ureda HZZ-a Rijeka, Željko Marković uvesti će nas u tematiku zapošljavanja i tržište rada turizma i ugostiteljstva a nakon toga će direktorica ljudskih potencijala Jadranka d.d. Mali Lošinj, Silvija Baričević održati predavanje pod naslovom “Gradimo karijere u turizmu Hrvatske- Zašto je dobro ostati?”.

Na danima ćete se moći susresti sa poslodavcima kao što su Daruvarske toplice, Design Hotel Navis i Villa Kapetanović d.o.o. iz Opatije, DoubleTree by Hilton Zagreb, Falkensteiner Hotels & Residences iz Zadra, HUP-Zagreb, Imperial d.d., Rab, Jadranka d.d. Mali Lošinj, Maistra d.d. iz Rovinja, Valamar Riviera d.d. iz Poreča, Njivice Hotels and Camp Resort iz Njivica i LifeClass Terme Sveti Martin na Muri.

MarketingMariner keramika

Popodne je rezervirano za radionicu “Razvoj karijere” i “7 koraka do kredita”.

U utorak 12. ožujka predviđena su dva tematska predavanja;od 9 do 11 : Strategija na A4 a od 13 do 14 Creative Tourism Lab

Detaljan program događaja nalazi se Dani karijera – program

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top