MarketingMuzej turizma
Opatija

Dani Erasmusa u GEK-u

gimnazija drago gervais

Gimnazija Eugena Kumičića Opatija obilježila je od 14. do 16. listopada Dane Erasmusa 2020 predstavljanjem Erasmus+ projekta Open it! u kojem sudjeluje od 1. rujna 2018. sa školama partnerima iz Slovenskih Konjica i čeških Hranica.

Tim učenika 1.b razreda zaigrao je u srijedu 14. listopada Escape Park Treasures of Opatija koji su u sklopu projekta osmislili i pripremili učenici naše škole pod mentorstvom koordinatorice projekta Sintije Tropper Trinajstić. Tim 1. b razreda činili su Dominika Šporčić, Angela Liverić, Antonio Rubinić, Anja Marković i Loris Faustini, a kroz igru ih je vodio maturant Lovro Malinarić. Tim učenika iz 1. a razreda u igri je omela obilna kiša, ali prvom prilikom će i oni istražiti tajne opatijskog turizma. U realizaciji Escape Parka i ovaj put su pomogli djelatnici Gradske knjižnice i čitaonice „Viktor Car Emin“ Opatija.

Učenicima prvih razreda prezentirane su projektne aktivnosti i do sada provedene mobilnosti u Sloveniji i Češkoj, kao i mobilnost koju smo prošle godine organizirali u Opatiji. Učenici su s pažnjom popratili prezentirano te izrazili želju za sudjelovanjem u sličnim projektima u budućnosti.

MarketingMuzej turizma

U petak, 16. listopada održan je Zoom meeting s partnerima na projektu na kojem su razmijenjene informacije o aktivnostima provedenima u sklopu Dana Erasmusa te dogovorene daljnje aktivnosti. Uz prof. Tropper Trinajstić na online sastanku sudjelovala je i maturantica Ana Vucić.

55555

Zadnje novosti

To Top