Marketing
Kultura

Danas u 17 sati predstava za sve uzraste: (Ne)obična priča – fantastična bajka

DSC_4764
foto: Festival Opatija

U centru Gervais s početkom u 17 sati Plesni Zbirkus, festival izvedbenih umjetnosti za djecu donosi nam predstavu za sve

(Ne)obična priča – fantastična bajka predstava je koja je nastala u radionicama Udruge Prostor Plus i Vijeća mladih Benčić.

Autorice i redateljice: Manuela Rossi i Korana Daić / Koprodukcija: SvilArt Aereal Studio i Udruga Čarobnjakov Šešir / Kostimografija: Korana Daić, Mia Krneta, Manuela Rossi / Scenografija: Ozmali / Oblikovanje svjetla: Domagoj Sojć

U predstavi igraju mlade polaznice (od 8 g.do 14 g.) radionice na svili: Asja Burba, Zora Cvijanović, Luna Gotal, Matia Sanković i Franka Skoko. Ulogu Crne kraljice igra Korana Daić.

(Ne)obična priča” je fantastična bajka koja započinje u neobičnoj šumi, u čarobnom svijetu čudnih stvorenja. Davno, davno ova šuma se skamenila kada je u nju zakoračila tama. U toj šumi, jednoga dana izgubila se djevojčica…i tu počinje naša (Ne)obična priča.

Interdisciplinarna predstava  “(Ne)obična priča” spaja kazalište, pokret i novocirkuske vještine, a dio je festivala izvedbenih umjetnosti za djecu “Plesni zbirkus” koji organiziraju djeca u suradnji s Udrugom Prostor Plus i Vijeće mladih Benčić.

Predstava je prilagođena uzrastu 5+.

Trajanje predstave: 40 min

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Cijena ulaznice: 20,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.

 

Via: Festival Opatija

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top