MarketingMariner keramika
Sport

Danas se vozi posljednja etapa Biciklističkog raja

ma
Foto: Jan Mastrović

Završena 8. etapa projekta „HRVATSKA – biciklistički raj s Marijem Zubčićem uz podršku GIANT Hrvatska“

Nakon noćenja u Hotelu Picok u Đurđevcu konačno nas je dočekalo jutro bez kiše i to je upravo ono što je Mario dan prije zaželio.

Prvi puta nakon Zadra dočekali smo i „ugodnu“ temperaturu na startu, čak 10 stupnjeva iznad nule. Iz Đurđevca smo uz pratnju policije krenuli prema Virovitici te nakon kratkog zaustavljanja putem Daruvara gdje smo napravili pauzu za ručak.

Na dionici od Daruvara prema Požegi, Mariu se pridružio dugogodišnji prijatelj i kolega biciklist Milivoj Antić. Ova etapa završila je dolaskom u Slavonski brod, gdje su nas na Tvrđavi Brod dočekali predstavnici Turističke zajednice.mario zubčić

MarketingMariner keramika

8. etapa uspješno je riješena. Đurđevac-Virovitica-Daruvar-Požega-Slavonski brod, točno 208km. Nažalost ostao nam je samo još jedan dan. Sutra maksimalno uživamo. Za zadnju etapu ispratit će nas sunce kojeg smo posljednji put vidjeli u Zadru. – rekao je Mario uz osmijeh na licu.

Posljednja etapa ovoga projekta voziti će se uz podršku Osječko – baranjske županije. Povezuje Baranju, preko Belišća, Osijeka, Đakova, Vinkovaca sa Vukovarom i najistočnijom točkom Hrvatske u Iloku. Ova je ruta posvećena Gradu Vukovaru do kojeg je Mario Zubčić 2010. godine vozio 22 sata spojivši Crikvenicu i Vukovar. Kako je tada, 2010. godine zasadio čempres kod spomen doma Ovčara, tako će i u sklopu ovoga projekta u suradnji s Društvom logoraša srpskih koncentracijskih logora zasaditi čempres kod Spomen doma.mario zubčić bicikla

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top