MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Dan policije i blagdan sv. Mihovila prigodno obilježen u Delnicama i Opatiji

Prošli tjedan u povodu obilježavanja Dana policije i njenog zaštitnika Sv. Mihovila u Opatiji i Delnicama je održano više aktivnosti. Svečanim protokolom kod spomenika Poginulih hrvatskih branitelja načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković je sa predstavnicima Grada Opatije, Općina Matulji i Mošćenička Draga, te predstavnika Udruga proizašlih iz Domovinskog rata,  položio vijenac i zapalio svijeće za sve poginule policijske službenike i branitelje u Domovinskom ratu.

Na šetalištu Slatina u Opatiji policijski službenici su prezentirali građanima svoje aktivnosti, opremu, tehniku i vozila. Tako su brojni građani mogli vidjeti  izložene neke od uređaja koji se koriste u kriminalističkoj tehnici, zatim uređaj za mjerenje alkoholiziranosti,  a istovremeno su zainteresnirani građani mogli provjeriti i stanje bodova u evidenciji prekršaja u cestovnom prometu.

Tom prilikom su kako u Opatiji, tako i u Delnicama bila izložena i službena vozila poput policijskog motocikla, kombija “ tzv.“marica“, te službeno vozilo „Mercedes sprinter“, a uz brojne građane, aktivnostima policije  pridružila su se i djeca i učenici. U Opatiji su djeca i učenici obišli i zgradu policijske postaje Opatija u pratnji odgajatelja i nastavnika gdje su ih policijski službenici upoznali s policijskim zanimanjem, te ujedno savjetovali iz domene prevencije ovisnosti o drogama i alkoholu i drugim oblicima neprihvatljivog ponašanja u društvu.

Svim građanima i učenicima tom prigodom podijeljeni su i promotivni materijali sa savjetima iz prevencije za suzbijanje kriminaliteta, nasilja među mladima, u obitelji,  te brojnim ostalim korisnim savjetima samozaštite.

MarketingMariner keramika

 

Izvor: www.primorsko-goranska.policija.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top