MarketingMariner keramika
Opatija

Dan otvorenih vrata Planinarskog društva “Opatija”

Planinari Učka
Foto: Zoran Popovski facebook.com/groups/pdopatija/

Planinarsko društvo „Opatija“ organizira u nedjelju 14. travnja 2019. Dan otvorenih vrata

Osnovni cilj Dana otvorenih vrata je približiti široj javnosti bogati program i raznorodnu djelatnost Planinarskog društva „Opatija“, ali i doprinijeti promicanju planinarstva općenito.

Riječ je o jednom od najstarijih i najvećih planinarskih društava u Hrvatskoj te jednoj od najvećih udruga na području Primorsko-goranske županije i Grada Opatije.

planinarsko društvo opatija

foto: facebook.com/groups/pdopatija/

Prijepodnevni dio programa odvijat će se ispred opatijske tržnice (u slučaju kiše u Kulturnom domu Zora), gdje će građani od 9 do 12 sati moći dobiti više informacija o aktivnostima, ustroju i povijesti opatijskog planinarskog društva te saznati kako se i sami mogu uključiti u njegov rad.

MarketingMariner keramika

Poslijepodnevni dio programa odvijat će se u Kulturnom domu Zora od 15:00 do 18:00 sati, gdje će se građani, osim sa samim radom Društva, moći upoznati i s planinarskom opremom te pogledati fotografije s održanih društvenih izleta, planinarskih škola za djecu i odrasle, radnih akcija u planinarskom domu na Poklonu, Učka i na planinarskim putovima koje opatijski planinari održavaju, ali i prisjetiti njihova rada i aktivnosti u proteklih gotovo sedam desetljeća.

Dan otvorenih vrata zaključit će Ivana Eterović predavanjem i projekcijom fotografija “Što možemo naučiti od američkih nacionalnih parkova?”, koje će se održati isti dan, u nedjelju 14. travnja 2019. u 18:00 sati u Kulturnom domu Zora.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top