MarketingMariner keramika
Kultura

Damir Kedžo održat će koncert 12. veljače povodom Valentinova u centru Gervais

Damir Kedžo foto

Prvi samostalni koncert Damira Kedže povodom Dana zaljubljenih u Opatiji 12. veljače 2022.

Festival Opatija najavljuje koncert Damira Kedže pod nazivom „Kad ljubav“ u subotu, 12. veljače 2022. u velikoj dvorani centra Gervais.

Njegov aktualni hit „Kad ljubav” ruši sve rekorde slušanosti, a subota, 12. veljače prilika je opatijskoj publici da ovu i druge romantične pjesme, u društvu svojih voljenih, zapjevaju s Damirom.

Miljenik hrvatske estrade, svestrani i talentirani Kedžo svojim popularnim singlovima osvaja mnogobrojne nagrade kritike i simpatije sve većeg broja publike.

Publiku je očarao pjesmom „Sve u meni se budi“, a pobjedu na Zagrebačkom festivalu odnio je skladbom „Srce mi umire za njom“. Pjesmama „Vidi se izdaleka“, „Poljubi me sad”, „U nama“, „Nedodirljiva“ i „Hram” pokorio je eter i osvojio srca publike.

Svima nam je još u svježem sjećanju pobjeda na natjecanju Dora 2020. s pjesmom „Divlji vjetre“ koja na žalost nije izvedena u Nizozemskoj zbog Covida ali je sudjelovala na prvom virtualnom izdanju Eurovision 2020.

Najviše na svijetu volim pjevati uživo s publikom, volim komunikaciju, emociju i razmjenu energije na koncertima. Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, vjerujem da ćemo zajednički napraviti atmosferu za pamćenje,” uoči koncerta poručuje Damir Kedžo i dodaje „Opatija je posebno mjesto, za nju me vežu predivne emocije, a posebno sam uzbuđen jer će ovo biti moj prvi samostalni koncert u Opatiji, i to još povodom Dana ljubavi.

MarketingMariner keramika

Početak koncerta je u 20:00 sati a cijena ulaznice iznosi 100 kuna, odnosno 80 kuna s popustom za studente i umirovljenike koji je moguće ostvariti na blagajnama Festivala Opatija u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais.

Karte su u prodaji u online sustavu mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji.

Za dolazak na koncert potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite. Djeca mlađa od 16 godina izuzeta su od obveze predočenja potvrde.

 

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top