MarketingMariner keramika
Opatija

Crvenom križu Glina uručene donacije Crvenog križa Opatija i Tenis kluba Opatija

donacija glini GDCK

Brojni stanovnici i tvrtke te udruge s područja Liburnije do sada su donirali Gradskom društvu Crvenog križa Opatija velike količine pomoći za stradale u potresu na području Banovine, no još uvijek postoji velika potreba te se u opatijskom Crvenom križu prikupljanje pomoći vrši kontinuirano.

donacija glini 05

Predstavnici GDCK Opatija već su nekoliko puta posjetili Banovinu te predali sakupljenu humanitarnu pomoć. Posljednju donaciju uručili su predsjednik GDCK Opatija Roberto Žigulić, član Odbora Mario Sušanj, v.d. ravnateljice Đana Pahor, predsjednik Kluba mladih Marin Kudrić te volonteri Danijel Šepić, Ivica Rogić i Lazar Radmanović, koji su posjetili Glinu te predali donaciju ravnateljici GDCK Glina Alberti Cestarić.

 

donacija glini 06

Riječ je o sredstvima sakupljenim u humanitarnoj akciji Tenis kluba Opatija koju je pokrenuo volonter i predsjednik Kluba mladih GDCK Opatija te član Teniskog kluba Opatija  Marin Kudrić u vrijednosti 4.522 kuna, za koje su kupljenje živežne namirnice i higijenske potrepštine, te o humanitarnoj pomoći građana Liburnije ( živežne namirnice, higijenske potrepštine, odjeća, obuća, prekrivači, deke i grijalice) doniranih Crvenom križu Opatija za stradale u potresu, u ukupnoj vrijednosti od 7.000,00 kn.

Humanitarna pomoć Opatijaca iskrcana je i raspoređena u namjenske šatore Crvenog križa u Glini, posebno namirnice i higijenske potrepštine, posebno odjeća te posebno oprema za kućanstvo.

donacija glini 07

MarketingModerato

Pomoć građanima na području stradalom u potresima je još uvijek potrebna te zahvaljujemo svim našim građanima koji donose svoje donacije u GDCK Opatija. Posebno smo se razveselili kada smo u Glini susreli članove GDCK Garešnica, koji su također donijeli humanitarnu pomoć, a koje smo prošle godine ugostili kod nas u Opatiji. Lijepo je vidjeti solidarnost koju pokazuju svi građani Lijepe Naše, kazao je predsjednik GDCK Opatija Roberto Žigulić te istaknuo kako su pozvali prijatelje iz Crvenog križa Glina da posjete Opatiju čim im prilike „na prvoj crti“ dozvole.

donacija glini 09

Sudjelovao sam u više humanitarnih akcija za područja pogođena potresom i bio na terenu na Banovini te sam došao na ideju da sa prijateljima sakupim još novčanih sredstava, budući da građanima čije su kuće stradale u potresu i dalje treba pomoć. Članovi Tenis kluba Opatija rado su se odazvali i donirali novčana sredstva za stanovnike Gline, kazao je Marin Kudrić iz Tenis kluba Opatija.

Iz GDCK Opatija najavili su kako je u planu još jedna akcija i posjet Banovini iza uskrsnih blagdana te pozvali sve građane dobre volje i velikog srca da doniraju konzerviranu hranu i sitni alat za radove oko kuća stradalih u potresu.

donacija glini 08  donacija glini 04  donacija glini 03  donacija glini 02

donacija glini 01 (1)

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top