MarketingMariner keramika
Opatija

Creative Tourism Lab Opatija

IDEJA

Besplatna radionica u Vili Antonio od 4. travnja do 22. svibnja

Grad Opatija, u suradnji sa Silos Group d.o.o. i partnerom Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, organizira program besplatnih radionica pod nazivom “Creative Tourism Lab Opatija – program inkubacije”.

Cilj radionica je pružanje potpore mladima i poduzetnicima s kreativnim i inovativnim idejama u području turizma. Polaznici će kroz dva modula imati priliku naučiti od stručnjaka kako stvoriti vizualni identitet, postaviti temelje brenda, definirati poslovni model i marketinške strategije, izraditi poslovni plan, kreirati web stranice te druge korisne vještine.

Program je namijenjen prije svega mladim Opatijcima, ali i svim ostalim osobama iz regije koje imaju kreativne i poduzetničke sklonosti vezane za turizam i svim ostalim osobama iz regije koje imaju kreativne ideje. Radionice će se provoditi dva puta tjedno u prostoru Vile Antonio u Opatiji od 4. travnja do 22. svibnja 2019., a po uspješnom završetku programa za polaznike s najboljim idejama predviđena je i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kn za prvo, 2.000,00 kn za drugo i 1.000,00 kn za treće mjesto.

MarketingMariner keramika

Ukoliko se prepoznaješ u ovom opisu, zgrabi priliku i prijavi se! LINK ZA PRIJAVU

Program radionica je u potpunosti besplatan za polaznike ali je broj mjesta ograničen. Prednost kod prijave dobivaju timovi i oni koji mogu prisustvovati na svim radionicama. Dodatne informacije možete saznati na Facebook stranici, te mailom na [email protected]. Prijave su otvorene do ponedjeljka 25. ožujka 2019. putem obrasca za prijavu, a više informacija nalazi se na mrežnim stranicama programa.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top