događanja

Čokoladni svijet Hotela Milenij: Ove kreativne slastice čekaju vas u Opatiji

Choco svijet Milenij

U Milenij Choco svijetu gosti mogu kušati ukusne čokoladne slastice, kupiti proizvode, ali i okušati se u njihovoj proizvodnji.

Milenij Choco SvijetMilenij Choco Svijet

Milenij Choco Svijet | Foto: Visit Opatija

Tvornica delicija

Milenij Choco svijet uduševit će sve ljubitelje čokolade i slastica. Radi se o pravoj „tvornici“ delicija u kojoj se ručno stvaraju torte, kolači, keksi, praline s tridesetak vrsta punjenja i čokolade raznih okusa.

Osim hedonističkog uživanja u kušanju čokolade i raznih slastica, Milenij Choco svijet pružit će djeci i odraslima priliku za kreativno izražavanje crtajući čokoladom ili je oblikujući u skulpturu, a jedinstven „antistres“ doživljaj je razbijanje tek spravljenih velikih čokoladnih tabli koje se kasnije – degustiraju.

Choco svijet Hotela Milenij

Choco svijet Hotela Milenij

Dani čokolade

Inače, u Opatiji je u tijeku već tradicionalni Festival čokolade, manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije koja će mirise i okuse najpopularnije slastice na svijetu umiješati u opatijsku gastronomsku ponudu, spa & wellness užitke, pa čak i glazbene doživljaje. Jubilarni, 15. Festival čokolade traje do nedjelje 5. prosinca i donosi brojne novitete u raskošnoj adventskoj atmosferi koja je ispunila čitav grad.

Milenij choco svijet popratni je program Hotela Milenij povodom Festivala čokolade. Poznatoj opatijskom tvornicom čokolade u prostorima hotela pridružio se i mađioničar Billy Wonka, kojeg utjelovljuje slavni hrvatski iluzionist Andrej Škedel.

U bogatom asortimanu Hotela Milenij možete pronaći i gotove, pažljivo složene poklon pakete slastica za svoje najdraže ovih blagdana.  Radno vrijeme Choco Milenij svijeta je od petka do nedjelje od 9 do 20 sati.

55555

Zadnje novosti

To Top