Opatija

Čokoladna čarolija na vrhuncu

čokolada

U Amadria Park hotelima u čokoladna čarolija bliži se svom vrhuncu.

Čokolada je ipak jedan od omiljenih okusa kojemu nitko ne može odoljeti, a čokoladna adventska čarolija u Amadria Park hotelima će trajati do novogodišnjih praznika! Posebni čokoladni meniji, novi okusi tople čokolade, choco smoothiji, čokoladni kolači i torte, happy hour ponude, radionice za male i velike, adventska događanja, brojna slatka iznenađenja

Kavane Wagner i Continental svoju ponudu obogatit će velikim izborom čokoladnih slastica i više od 30 okusa ručno rađenih čokoladnih pralina, a toplu čokoladu možete kušati i u novim okusima kokosa, kreme od jagoda, bijele čokolade, bijele čokolade s lješnjakom, nugat čokolade i tamne čokolade.

Posebni čokoladni meniji u kojima se čokolada sljubljuje s vrhunskim mesnim i ribljim delicijama mogu se kušati u fine dining restoranu Argonauti (Hotel Milenij), restoranu Camellia (Grand hotel 4 opatijska cvijeta), Osteriji da Ugo (Gastro Svijet).

Naravno, najslađe i najzanimljivije ponude i programi očekuju nas u Milenij Choco Svijetu, pravoj maloj tvornici čokolade u samom srcu Opatije. Posebno educirani čokolatijeri ovdje tijekom cijele godine izrađuju poznate čokoladne praline, čokoladu te prava čokoladna remek djela koja oduševljavaju i male i velike. Ovdje se može kupiti čokolada u svim oblicima i okusima, a na posebno osmišljenim degustacijama i radionicama i naučiti puno zanimljivosti o čokoladi i načinu na koji ju treba pravilno konzumirati.

Uz čokoladu ovdje vas očekuju i brojna druga slatka iznenađenja, svileni bomboni, unikatne i ručno rađene dječje igračke, vrhunska kava i čaj iz cijeloga svijeta. Ovaj kutak posebno je atraktivan od 7. do 9 prosinca kada se u Opatiji održava Festivala čokolade.

Choco-kiparsko umijeće i ove će nam godine prezentirati mladi talijanski choco kipar Antonio Licitra novom čokoladnom skulpturom. Svoje umijeće izrade čokoladnih skulptura na posebnoj radionici pokušat će prenijeti i na sve zainteresirane. Dođite u Milenij Choco svijet u subotu, 8. prosinca u 11:00 sati i pogledajte kako choco kipar stvara umjetnost od čokolade.

8. prosinca zabavljat će vas grupa Barcode od 18:00 do 23:00 u restoranu Antica Osteria da Ugo.

Slikarsko glazbeni performance moći ćete vidjeti u hotelu Continental istoga dana od 11:00 sati gdje će opatijski umjetnik Vedran Ružić slikati sa čokoladom a biti će tu i dječja radionica.  Ne propustite otkriti sve čokoladne tajne Milenij Choco Svijeta i svojim najdražima darovati najslađi suvenir i poklon iz Opatije!

55555

Zadnje novosti

To Top