MarketingMNK Gorovo
Vijesti

Čini se da mjere zaštite od koronavirusa daju rezultate

91024875_238154433993326_6199169822962483200_n
Foto: arhiva

Tema epidemije koronavirusa ne silazi s naslovnica te i dalje dominira medijskim prostorom. Međutim to ne treba čuditi s obzirom na to da se još nikada za svog nismo susreli s ovakvom vrstom pošasti.

No, začudo, Hrvatska se prema pisanju prof. dr. sc. Igora Rudana nalazi na samom vrhu svjetske ljestvice prema rezultatima obrane od koronavirusa. Ugledni znanstvenik oduševljen je onime što je Hrvatska postigla u šest tjedana epidemije koronavirusa.

“Ovo sam čekao već neko vrijeme: dakle, nakon 6 tjedana otkad je virus prvi puta potvrđen u Hrvatskoj, nalazimo se prema rezultatima obrane u “društvu” najuspješnijih zemalja svijeta, kako to ova slika i prikazuje: uz nas su Singapur, Ujedinjeni Arapski Emirati, Katar, Hong Kong, Novi Zeland i Estonija”, napisao je Rudan.

na području Opatijske rivijere čini se sve funkcionira “kao po špagi”, a čini se da na području kojem gravitira oko 40 000 ljudi imamo manje od 20 oboljelih od COVID-19 bolesti uzrokovane koronavirusom.

Zanimalo nas je što građani Opatijske rivijere, dakle Opatije, Kastva, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage misle o preventivnim mjerama koje su donijeli nacionalni Stožer civilne zaštite i lokalni stožeri. Prošlog tjedna objavili smo anketu u kojoj su naši čitatelji mogli dati odgovor na pitanje: Jesu li mjere zaštite od koronavirusa na Opatijskoj rivijeri dovoljne? U anketi je sudjelovalo 146 naših čitatelja. Evo rezultata:

Da, čini mi se da mjere daju rezultata, misli 57 % glasača.

Još je prerano za analize, misli njih 25 %

Ne, trebalo bi uvesti potpunu karantenu, misli 18 % sudionika ankete.

MarketingMNK Gorovo

Kako bi dobili reprezentativniji uzorak, pozivamo Vas da sudjelujete u anketi.

Jesu li mjere zaštite od koronavirusa na Opatijskoj rivijeri dovoljne?

Prikaži rezultate

Loading ... Loading ...

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top