Marketing
Turizam

Chef Robert Benzia osvojio Gault&Millau nagradu

robert benzia
izvor; fiuman.hr

Robert Benzia iz lovranskog Ganeuma osvojio Gault&Millau nagradu “Veliki chef budućnosti”

U utorak je u zagrebačkoj Esplanadi predstavljeno novo izdanje vodiča Gault&Millau za Hrvatsku. Na gala večeri koju su priredile chefice Ana Grgić i Coline Faulquier (restoran Signature, Marseilles) kao i svake godine dodijeljene su godišnje nagrade Gault&Millaua.

Lani je nagradu “Mladi talent godine” osvojio chef Tino Sinožić iz opatijskog hotela Navis, a ni ove godine barem jedna prestižna nagrada nije zaobišla naš kraj.

Lovran je od proljeća prošle godine svoju gastro ponudu obogatio otvaranjem food & wine bara Ganeum, a upravo je njegov vlasnik i chef Robert Benzia osvojio prestižnu nagradu u kategoriji “Veliki chef budućnosti”.

MarketingMNK Gorovo

Via Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top