MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Đir

Centar ljepote i zdravlja otvorio je svoja vrata

ST 1

Krajem kolovoza u Ulici Viktora Cara Emina 2 u Opatiji, preko puta Hotela Continental otvoren je novi vrhunski centar ljepote i zdravlja – NYCE Centar Opatija. Opatijska poslovnica je svojevrsna podružnica NYCE centra koji već djeluje u Varaždinu. Voditeljica centra je dr. Sanja Trivunović, liječnik opće i holističke medicine, specijalist dermatofarmacije i kozmetologije koja završava doktorski studij iz nutricionizma.

Predstavite nam malo Vaš projekt. Što je NYCE centar i što pacijent može obaviti kod vas?, upitali smo doktoricu Trivunović.

 “Smisao ovog projekta je holistički pristup ljepoti i zdravlju. Svaki pacijent dobiva jedinstveni tretman i individualni pristup. Kad je riječ o zdravlju,  temelj našeg rada jest preventiva. Tako se u Centru može obaviti niz preventivnih dijagnostičkih pregleda, a jedan od njih je i darkefiled mikroskopska analiza žive kapi krvi koja nudi mogućnost uvida u početne promjene u dinamici krvnih stanica te plazme puno prije nego što dođe do pojave nekog oboljenja. Takva preventivna metoda koja ukazuje na potrebu promjene dosadašnjeg stila života  u cilju očuvanja i unaprjeđenja zdravlja. U centru također možete učiniti pregled Introspectom 11 koja predstavlja dijagnostičku metodu neškodljivu za pacijenta i ispitivača. Za razliku od drugih uređaja za dijagnostiku, “Introspecta 11” može otkriti najranije stadije patoloških procesa (prije pojave izraženih kliničkih simptoma), koji se vrlo slabo dijagnosticiraju drugim načinima (ultrazvuk, CT, MRI), te su apsolutno bezopasni. Eto to je ukratko ono što nudimo.»

 Zvuči super, ali što pacijent konkretno dobiva u NYCE centru?

 «Pacijent putem ove metode dobiva uvid u stanje cijelog organizma, kao i mogućnost otkrivanja te pravovremenog rješavanja osnovnog uzroka oboljenja i sprečavanja njegovih posljedica. Tu je naravno i odabir najboljeg pristupa u terapiji samog oboljenja (metaterapija, homeopatija…).Introspect 11 daje nam i informacije o mogućim predispozicijama za razvoj nasljednih bolesti i tako ocjenjuje eventualne rizike za zdravstveno stanje. Moguće je obaviti tretmane akupunkture, dry needelinga, akupresure, refleksologije, naturopatije i fitoterapije te rife frekventne terapije točnije terapiju frekventnim impulsima…»

NYCE – naslovna

 

Sve više ljudi danas ima problema s alergijama. Posebno su problematične alergije na neke od prehrambenih proizvoda. Da ne spominjemo probleme s pretilošću…Možete li pomoći pacijentima s tim problemima?

 «U slučaju da imate imate problema s alergijom na hranu ili neke druge alergije u NYCE centru možete obaviti testiranje na oko 50 namjernica te na više od 150 drugih alergena. Ako Vas muči tjelesna težina i trebate smršaviti tu je za Vas Metabolic Balance. Metabolic Balance predstavlja  jedinstveni individualni plan prehrane koji se izrađuje na osnovu laboratorijskih vrijednosti krvi i osobnih podataka. Sastavljen je od individualnih obroka i pravila za uzimanje hrane koja potiče prirodno i pravilno lučenje hormona te s time osigurava zdrav metabolizam.»

 Zdravlje i ljepotu povezuje neraskidiva nit, a u vašem se centru mogu napraviti mnogi tretmani egzotičnih imena. Pojasnite malo što točno vaši pacijenti mogu napraviti za sebe, svoje zdravlje i ljepotu?

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

«Kad je riječ o estetici i kozmetologiji  u NYCE centru se prije bilo kojeg tretmana lica obavi analiza kože uz pomoć MCCM analizatora kože. Analizator Vam daje informacije o stanju  kože, njezinoj hidrataciji, sebumu, porama, melaninu, aknama, borama i osjetljivosti te na taj način omogućuje da se za svakog klijenta izabere idealni tretman.»

NYCE 2

Posebno su traženi tretmani lica…

 «Kad je pak riječ o tretmanima lica u ponudi imamo niz mogućnosti. Neki od najpopularnijih tretmana lica su :HIFU, mezoterapija lica i tijela, PRP tretman(lica, vlasišta i tijela),duboka biorevitalizacija kože, kemijski pilinzi, dermalni fileri, botox mezoniti, IPL, hyaluronpen, dermapen te plazmapen. O svakome bi mogla pričati na dugo i na široko, ali najbolje bi bilo da se pacijent sam uvjeri.»

Također, nudite brojne tretmane tijela?

 «Od tretmana tijela izdvajamo tretman Liposonix HIFU aparatom, Overline techno wave ili terapija udarnim valom za uklanjanje celulita te tretmane injekcijske lipolize za trajno rješenje masnih naslaga na tijelu. Tu još i tretmani kavitacije,ultrazvuka, radiofrekvencije, dermoabrazija, mezoterapije bez igle, galvanske struje, lipolaser, led maska, elektroporacija, masaže, limfna drenaža, terapija udarnim valom i mnogi drugi tretmani uz upotrebu profesionalne medicinske kozmetike. Znam da mnogima ovo zvuči, kao što vi kažete, egzotično, ali sve je zapravo vrlo jednostavno. Nama je najvažnije da je pacijent zadovoljan, a sigurni smo da će nakon jednog tretmana vidjeti koliko je sve ovo o čemu govorim učinkovito.»

 NYCE centar otvoren je svakog dana, osim nedjelje. Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 16 sati, utorkom i četvrtkom od 13-20, dok je subotom radno vrijeme od 9 do 14 sati. Vrata centra otvorit će vam kozmetičarke Kristina Pilčići Martina Čerinate naravno doktorica Sanja Trivunović voditeljica centra koja se svim pacijentima uvijek na raspolaganju za sva pitanja i savjete. Svoj tretman rezervirati možete već danas na brojeve telefona 051-603-264 ili 091-495-9334.

NYCE 3

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top