MarketingMariner keramika
Kastav

“Čelične magnolije”

Celicne-magnolije

Kastafsko kulturno leto nudi vam predstavu “Čelične magnolije”

“Čelične magnolije” glume: Judita Franković Brdar /Jelena Lopatić, Ivna Bruck / Romina Tonković, Biljana Lovre, Aleksandra Stojaković Olenjuk / Ana Marija Brđanović, Leonora Surian Popov, Olivera Baljak

Prvo na što najčešće pomislimo kada pomislimo na magnoliju, drvo je u nježno ružičastom cvatu. Na Dalekom istoku, međutim, odakle potječe, magnolija je ljekovita biljka, čiji su cvjetovi pripravljani za ublažavanje znakova depresije i anksioznosti.

Otprilike u doba kada se malo tko može oduprijeti prigovaranju kako se i ova zima odužila, kada češće nego obično primjećujemo gole krošnje i s nestrpljenjem iščekujemo koji rani list, kada se pitamo je li već došlo pravo vrijeme za proljetni umor ili smo ipak spremni za bolovanje… u to doba godine, treba imati malo sreće i u susjedstvu prolaziti kraj kojeg drveta magnolije. Prije nego proljeće ozbiljno zazeleni, magnolija si uzme trenutak za njegov bajkoviti prolog. Na zimom izranjavanim granama rascvate život u svojem najnježnijem izdanju. No… da život nije bajka čak ni u proljeće, priznat će vam i magnolija sama. Njezini ocvali listovi, padnu li na tlo za kišnog dana, opasniji su od kore banane. A tada treba imati nekoga uza se. Da te pridrži prije nego padneš ili padne s tobom ako ne ide drugačije.

MarketingMariner keramika

Sukladno Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Primorsko – goranske županije, za sve koncerte i predstave u organizaciji Kastafskog kulturnog leta OBAVEZNE su EU digitalne COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku).

Ulaznice za predstavu u utorak, 20.7.2021. u 21 sat Crekvina u Kastvu možete kupiti online na www.mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop, Foto Revija, New Sound i dr.) te u uredu KKL-a (svakim danom od 9 do 12h i od 15 do 21h).
Ulaz je moguć uz predočenje EU digitalne COVID potvrde.Celicne-magnolije

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top