Marketing
Opatija

Čeka nas najslađi vikend u godini

ČOKOLADA BOŽIĆ
FESTIVAL ČOKOLADE

Vikend ispunjen čokoladnim slasticama, uz odlične programe u Opatiji od 7. do 9. prosinca.

Od animacije i predstava za djecu do radionica i koncerata, pod raskošnim blagdanskim uređenjem i posebnom atmosferom Najljepšeg Adventa uz more – upravo to očekuje posjetitelje kada se u gradu održava tradicionalni Festival čokolade, najavili su iz Turističke zajednice grada Opatije jedinstveni hedonistički doživljaj za „velike i male“.

Centar slatkih događaja bit će Centar Gervais u kojem se održava Čokoladna čarolija, najveća prezentacija, degustacija i prodaja čokoladnih delicija, na kojoj će razne proizvode predstaviti 30 izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Italije. Čokoladnu čaroliju upotpunit će Choco kutak za najmlađe s raznim igrama i radionicama. Veselimo se i Čokoladnoj izložbi i šetnji kroz povijest čokolade na drugom katu Centra Gervais na kojoj će posebno atraktivno biti selo Djeda Božićnjaka od medenjaka, realizirano u suradnji Ugostiteljskom školom Opatija i slastičarnom Zvončarnica.

Između toliko čokolade zanimljivost manifestacije će biti i „čokoladni zvuk“ jer će se predstaviti nova gramofonska ploča napravljena od čokolade, a pjesmu „Od zrna do čokolade“, posebno osmišljenu upravo za ovu ploču, predstavit će Cacao All Star Band, Antonija Hrepić, Neno Belan i Marinko Biškić. Autor pjesme je Boris Hrepić. Čokoladnu ploču izradili su vrijedni slastičari „Nadalina čokolade“iz Splita.

Glazbeni program u Gervaisu obogatit će „Choco koncerti“ sa nastupom Tria Katarina Jurić i Dino Antonić Trio.

Predviđeno je više radionica na kojima ćemo doznati tajne izrade „Pop Cakes“, „Mala škola izrade slastica“, „Croatian Choco Concept“ i „Orašar i vojska slatkiša“ te radionice za mališane i „Čokolada i umjetnost“ za one nešto starije.

MarketingMNK Gorovo

Čokoladna čarolija u centru Gervais bit će otvorena u petak od 14:00 do 21:00 sat, u subotu od 9:00 do 21:00 sat te u nedjelju od 9:00 do 19:00 sati, ali brojni programi odvijat će se i na drugim adventskim lokacijama.

Advent na Mrkate, Advent kod Šporera i Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici također sudjeluju u Choco programu gdje će posjetitelji moći svoje doživljaje nadopuniti klizanjem, gastro-specijalitetima, koncertima i zabavnim aktivnostima.

Petak navečer proteći će u znaku glazbe uz koncert grupe The Janitors kod Šporera i Gin party uz DJ Annie Who na tržnici, koja će u subotnje jutro krenuti uz „Choco & Coffee Day“. U subotu poslijepodne, od 16 do 19 sati, u Šporeru će se otvoriti Poštanski ured Djeda Mraza, a za to vrijeme pred paviljonom zasvirat će Aerials Band. Večernji program „uglazbit“ će Love Runners kod Šporera te Two Stupid Dogs na Mrkate. Svoje želje mališani će u Poštanskom uredu Djeda Mraza moći predati i u nedjelju od 16:00 do 19:00 sati, dok će u glazbenom programu tijekom poslijepodneva nastupati Klapa Kamelija, zbor Sempre Allegro, a u večernjem terminu hitove će vrtjeti DJ Dog.

Opatijski ugostitelji, restorateri, hotelijeri te wellness centri uključit će se svojom ponudom u Festival čokolade, a poseban program pod nazivom Čokoladna adventska čarolija trajat će u Milenij hotelima sve do kraja prosinca.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top