MarketingKarneval Opatija
Opatija

Ćakula „Prilike za poduzetnike u razvoju eno-gastro destinacije“

Screenshot 2022-05-11 172432

Poduzetničke ćakule dio su HUBAZZIA projekta

Ovoga petka 13. svibnja s početkom u 18 sati u opatijskom HUBBAZIA centru održat će se panel s temom „Prilike za poduzetnike u razvoju eno-gastro destinacije“.

Suvremena tema o kojoj će govoriti renomirani panelisti iz našega kraja; dr. sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarner, Daria Grošić, poduzetnica i urednica Hedonist magazin portala i Josip Orišković, S.I. international sommelier.

Ponajviše će se razgovarati o eno-gastro potencijalima Liburnije sa zaleđem, OPG-ovima i kreiranju eno-gastro ponude. Bit će riječi i o važnosti lokalnih namirnica i pića u restoranima, ali i ostalim srodnim proizvodima i uslugama kojima budući ili postojeći poduzetnici mogu konkurirati.

MarketingKarneval Opatija

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje a publika će se poticati da aktivno sudjeluje u panel diskusiji

Poduzetničke ćakule razvile su se kao jedan interaktivni projekt u kojem jednako uživaju i panelisti, ali i publika s naglaskom na budućim ili mladim poduzetnicima kojima su informacije i iskustva različitih pristupa poduzetništvu izuzetno vrijedni, što je ukratko i osnovni cilj ovih panela – približiti poduzetništvo i trendove u poduzetništvu s naglaskom na turizam.cakule-5-var

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top