Opatija

Butiga shop u sklopu restorana Trattoria Mandrać ima bogatu web ponudu

263772721_191265223213215_5080401471715935560_n

Destilerija Aura i restorana Ružmarin udružili su snage te su nakon dugogodišnje suradnje zajedno otvorili Butigu, trgovinu smještena u restoran Trattoria Mandrać u Voloskom

Vrijeme je darivanja pa je dobra ideja da pogledate ponudu Butiga shop koji je objedinio je bogatu ponudu domaćih proizvoda iz Hrvatske kao što su likeri i rakije, vina, pjenušci, ginovi, slastice i delicije. Sve to od nedavno možete kupiti putem web shopa. 

U ponudi su nadaleko poznati Teranino i Karbun, Istarski premium gin koji sad dolazi i u Navy Strenght verziji a osim toga nude se delicije poput čokolade kao što je na primjer mliječna čokolada s lješnjakom, brusnicama i narančom proizvođača Aura.

Isti proizvođač nudi džemove i razne artikle pogodne za poklanjanje u ovo blagdansko doba. Na njihovim stranicama možete pronaći domaći džem raznih okusa a ovdje bi izdvojili džem od maslačka.

Za kupce profinjenog okusa tu su proizvodi sa tartufima proizvođača Karlić tartufi, Vilma slastice s Raba ili mesni delikates proizvodi mesnice Buretić.

U trgovini Butiga kao i na njihovom web shopu možete kupiti prigodne poklon pakete koji su pažljivo složeni u primamljivoj ambalaži te suvenire sa lokalnim znakom kao što je svijećnjak u obliku ograde koja opasava Lungomare.

Kako je vrijeme darivanja, možda je dobra ideja da bacite oko na naše poklon pakete koje smo Vam pripremili i oduševite Vaše najmilije za nadolazeće blagdane

55555

Zadnje novosti

To Top