MarketingJadran
Kastav

Brzo testiranje za Belu nedeju

grožđe

Registracija znatno ubrzava cijelu proceduru

Bela nedeja jedna je od rijetkih velikih manifestacija na ovom području kojem su Županijski stožer Civilne zaštite i Ravnateljstvo civilne zaštite Rijeka dali zeleno svijetlo. Na glavninu sadržaja Bele nedeje ulazit će se uz predočenje EU-covid potvrda. Za one koji to nemaju predviđeno je testiranje.

Kako bi se svi zainteresirani što prije testirali za Belu nedeju, Ustanova MEDRiS – Medicina Rada i Sporta otvorila je online prijavnice.

To će znatno ubrzati postupak a sve što trebate je unijeti svoje podatke kako bi dobili kod kojeg pokažete ekipi u šatoru za brzo testiranje prilikom dolaska u Kastav.

Brzo testiranje obavljat će se sva tri dana u šatoru na Trgu Matka Laginje 1 (ispred Fortice, uz cestu za Vidikovac). Cijena brzog testa je 70 kuna.

MarketingJadran

Od 2. do 4. listopada, na Lokvini, Crekvini i Fortici čekat će vas vinari Kastavštine i drugih dijelova Hrvatske dok će zabavni sadržaji za djecu biti na Belvederu i Šporovoj jami. Sajamski dio ove je godine skromniji i usmjeren na ponudu autohtonih proizvoda.

 

unnamed (9)

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top