MarketingMNK Gorovo
Ćakule

Brseč u centru Tik-tok skandala

tik tok

Kako javlja portal Index.hr Saomai iz Beča koju na TikToku prati preko 213 tisuća ljudi danas je postala ultimativna zvijezda u Hrvatskoj

Naime, tijekom posjeta Brseču snimila je apartman u kojem  noćenje košta 83 eura (oko 625 kuna) koji joj se toliko nije svidio da je umjesto u njemu odlučila spavati na plaži. To se počelo širiti po Hrvatskoj, a Saomai je primijetila da je zvijezda u domaćim medijima. Stoga je odlučila dodatno pojasniti kako joj je bilo u Brseču.

“Prošlog tjedna bila sam u nevjerojatnoj, prelijepoj zemlji Hrvatskoj, a provela sam jednu noć u Brseču. Pogledajte to mjesto!”, započela je.

“Hrvatski mediji primijetili su ovaj video koji sam snimila o smještaju u Brseču. Bila sam tamo s prijateljicom i bile smo malo razočarane apartmanom. Po našem osobnom mišljenju, nije bio vrijedan cijene pa mi je pala na pamet luda ideja da provedemo noć na plaži. Bila je to jedna od najljepših noći u mom životu te se totalno isplatilo. Ne želim da se krivo shvati na loš način, jer mi je bilo prelijepo tamo. A lokacija tog apartmana je najbolja koju možete dobiti u Breseču jer je odmah na plaži. A vlasnici apartmana su divan, prijateljski stariji par koji nam je čak ponudio da ostanemo sljedeću noć besplatno, nemam hejta prema njima. Jako se želim vratiti u Hrvatsku”, ispričala je.

Marketing

Via: Index.hr

Foto: Tik-tok

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top