MarketingMariner keramika
Opatija

Bronca na Prvenstvu Hrvatske za Alessiu Čekadu

karate

Alessia Čekada, članica Karate kluba Opatija, osvojila treće mjesto

Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore u borbama pojedinačno održano je protekli vikend u Mavrincima. U svim kategorijama su nastupila 282 natjecatelja iz 61 kluba. Iz našeg kluba sudjelovalo je pet natjecatelja.

U kategoriji kadetkinja do 54 kg nastupale su Katja Knežević i Ena Grozdić koje su izgubile u drugom kolu pokazavši veoma dobre nastupe, ali nije bilo dovoljno sportske sreće za osvajanje medalje kroz repasaž, jer su njihove protivnice izgubile u polufinalu – rekao je trener Karate kluba Opatija Dragutin Galina.

MarketingMNK Gorovo

U kategoriji juniora do 76 kg nastupio je Karlo Zoričić koji je odradio odličnu borbu ali nije bilo dovoljno sportske sreće da bi došao do pobjede. Njegov protivnik koji je bio favorit za finale gubi na žalost u polufinalu  i Karlo ostaje bez repasaža i mogućnosti da kroz isti dođe do medalje. Uz Karla u kategoriji juniora  +76 kg nastupio je i Anton Baždarić koji gubi od favorita, osvajača zlatne medalje, te mu omogućuje repasaž  u kojem Anton gubi borbu za broncu i osvaja 5.mjesto – zaključio je izvještaj Galina.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top