MarketingMariner keramika
Opatija

Božićna bajka u Parku prirode Učka na prijevoju Poklon

učka božić

Već tradicionalna Božićna bajka u Parku prirode Učka održat će se od 16. do 18. prosinca 2023.

Prijevoj Poklon više puta bio je čarobna kulisa za Božičnu bajku. Ispred novog Centra za posjetitelje tijekom tri dana dječica i odrasli moći će uživati u pregršt sadržaja.

U prepoznatljivom planinskom ambijentu na Poklonu dočekajte Djeda Božićnjaka

Dolazak Djedice na Poklon očekuje se u petak, 16. prosinca, u 16 sati. U svojoj kućici na Učki, on će i ove godine darivati najmlađe posjetitelje. Prvi na redu za darivanje su štićenici Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe „Ivana Brlić Mažuranić“ te Mali Učkari, za koje su Javna ustanova Park prirode Učka i pokrovitelji manifestacije i ove godine pripremili darove koje će im Djed Božićnjak uručiti.

Pokloni s motivima Parka prirode Učka mogu se kupiti po prigodnim cijenama

Za djecu su pripremljeni pokloni koje će roditelji moći po prigodnim cijenama kupiti prije odlaska kod Djeda Božićnjaka u suvenirnici Centra za posjetitelje Poklon.

Djeca će se i moći fotografirati s djedicom te naknadno preuzeti svoje fotografije u Opatiji i Rijeci.

Neće izostati vožnja u tradicionalnoj, 80 godina staroj kočiji, a tijekom cijelog trajanja programa bit će organizirane kreativne radionice izrade božićnih ukrasa i čestitki, od recikliranih i prirodnih materijala, u grijanom edukacijskom prostoru Centra za posjetitelje.

MarketingMariner keramika

Novitet u ovogodišnjoj ponudi je adventski sajam, na kojem će se, s rukotvorinama i proizvodima, predstaviti 15-ak lokalnih OPG-ova i umjetnika. Bit će to idealna prilika za kupnju originalnih božićnih poklona ili uspomena s Učke.

Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Voljen Korić, a dodatno će je razigrati članovi cirkuskog kolektiva Cirkeros, koji će kao Bijele statue i Harlekini, u subotu i nedjelju zabavljati posjetitelje.ucka_SVN_3481

U subotu, 17. prosinca, u 16.30 i 18.30 sati, održat će se fire show, odnosno nastup s vatrom, koji će sigurno zagrijati atmosferu snježne Božićne bajke. Za ugostiteljsku i gastronomsku ponudu pobrinut će se Lovačko društvo Srnjak iz Lupoglava te Planinski bar, a u grijanom šatoru bit će organizirano i gledanje utakmice hrvatske reprezentacije.

Tijekom cijelog vikenda, od petka do nedjelje, posjetitelji će moći razgledati interpretacijski postav Centra za posjetitelje Poklon po sniženim cijenama ulaznica, radno vrijeme bit će prilagođeno trajanju manifestacije. Božićnu bajku u Parku prirode Učka, na prijevoju Poklon, možete posjetiti u petak, od 16 do 19 sati te u subotu i nedjelju od 13 do 19 sati, dok će zabavni program u šatoru potrajati do 23 sata.

Detaljan raspored događanja i popis izlagača dostupan je na: https://www.pp-ucka.hr/bozicna-bajka-u-parku-prirode-ucka-2022/

Parkiralište ispred Centra za posjetitelje Poklon bit će zatvoreno zbog održavanja manifestacije. Parkirati možete na starom parkiralištu (kod Pansiona Učka).

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top