Marketing
Lovran

“Božić je judi” u Lovranu

Lovran

Adventski program u Lovranu trajat će od 18.12. do 31.12.18.

Nakon četiri godine posta, adventska zbivanja vraćaju se u Općinu Lovran pod imenom “Božić je judi”.

Program su 06. prosinca na press konferenciji predstavili predsjednik Odbora za društvene djelatnosti Boško Marjanac, predsjednik Odbora za kulturu Slavko Sekulić i Toni Družeta, zamjenik načelnika Općine Lovran.

Advent se u Lovranu slavi na nekoliko lokacija. Biti će tu za svakoga ponešto. U utorak 18. prosinca u kinu Sloboda počinje Advent u Lovranu Božićnim koncertom na kojem ćete moći slušati izvedbe učenika Umjetničke škole „Matka Brajše Rašana“ a završava 31. prosinca koncertom Kantridersa na trgu Sv. Jurja.

Za vrijeme Adventa u Gradskoj kuli trajat će izložbe po katovima i to izložbu stripa Žarka Jovanovski na trećem katu, zajedničku izložbu fotografija Sanje Buterin i Federika Sterlea pod nazivom „Lovran u snijegu“ pogledajte na drugom katu, izložbu Vanje Kusturin Zukić pogledajte na prvom katu dok je u prizemlju kule postavljena izložba slika pod nazivom „Musicians“ Borisa Kačića.

U Galeriji Laurus biti će organizirana radionica izrade božićnih ukrasa za djecu a najmlađi će moći uživati u predstavama „Tri praščića“ i “Božićna čarolija”. Djecu će darivati Moto klub „Morski konjic“ iz Ičića a DND Lovran organizira obiteljsku potragu za Božićnom čarolijom.

U subotu 22. prosinca obilježava se zimski suncostaj na trgu Sv. Jurja uz projekciju fotografija, žonglere, harmonikaše, udrugu Interval iz Lovrana i EPK 2020 tim Lovran.

MarketingMNK Gorovo

Za ljubitelje glazbe biti će organizirani razni koncerti. Biti će tu za svakoga ponešto. Osim izvedbe umjetničke škole Matka Brajše Rašana, biti će tu koncert polaznika internog glazbenog tečaja Puhačkog orkestra Lovran. KUD Lovor iz Lovrana predstaviti će se Božićnim pjesmama u srijedu 26. prosinca u crkvi Sv. Jurja. Za ljubitelje brže glazbe tu su Trio Luna, Tri kralja, Barcode trio i Kantridersi. DJ Vedran zabavljati će nas na Retro partyu 26. prosinca. Harmonikom će nas u petak 28. prosinca na trgu zabavljati harmonikaš Dejan Jedretić.

Tu su još i naši Dule i Bonaca, Trio asi i Los Kolegos koji će nas zabavljati zajedno na „Prvom novogodišnjem lovranskom balu“ u subotu 29.12. Onaj tko voli klape doći će na svoje u subotu 29. prosinca kada će na trgu Sv. Jurja pjevati klapa Baladur.

U nedjelju, 23. prosinca u 19:00 sati u Gradskoj kuli Zvonimir Grozdić predstavlja knjigu „Pigmenti“.

U podne 31. prosinca ispraćamo Staru godinu uz Novogodišnju zdravicu i tortu te Puhačkim orkestrom Lovran a nakon toga slijedi zabava do 17:00 gdje će nas na trgu Sv. Jurja zabavljati Kantridersi.

Vjerujemo da ćete u tako bogatom programu pronaći nešto za sebe i zabaviti se u Lovranu. Božić je judi!

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top