MarketingModerato
Regija

Boras Mandić: Vođenje Stožera PGŽ bila mi je najveća čast i dužnost

boras-mandic

Župan Zlatko Komadina iz javnosti nepoznatih razloga bez najave je odlučio zamijeniti načelnika Stožera civilne zaštite PGŽ.

Sve do utorka na toj je odgovornoj funkciji bio njegov dožupan Marko Boras Mandić, a sad ga je zamijenio županijski vatrogasni zamjenik Mladen Šćulac.

Hvala svim članovima Stožera CZ na suradnji i na velikom doprinosu onda kada je građanima bilo najpotrebnije! Prošli smo zajedno razne ledolome, obilne snjegove, poplave, evakuacije i na kraju ovo zlo od korone. Od svega što sam radio u životu, posao načelnika stožera mi je zasigurno bila najveća čast, naravno i dužnost i obaveza. Neizmjerno sam ponosan da sam u najtežim trenucima mogao rukovoditi tako vrhunskom ekipom. Ekipom koja je uvijek znala šta i kako napraviti. Mnogi ljudski životi su sačuvani.

Vjerujem da ti Bog ne može dati više, od dara da možeš drugom ljudskom biću pomoći i život sačuvati. Ponosan na svaku sekundu časne funkcije uvijek smo mislili svojom glavom i ni u jednom trenutku nismo dopustili politici da se miješa u rad stožera. Hvala!”, poručio je Boras Mandić.

MarketingModerato

Ovdje možete pročitati imena članova novog Stožera

Izvor: Fiuman.hr

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top