MarketingMNK Gorovo
Kultura

Bogatstvo kulturne baštine naše Rivijere

opatija-vila-angiolina-1

Hrvatski muzej turizma postigao je važan međunarodni uspjeh

Ugledni časopis Scandinavian Traveler u svojoj reportaži o Hrvatskoj spomenuo je i Hrvatski muzej turizma i Opatiju. Navedenim je Hrvatski muzej turizma značajno pridonio promociji Opatije.

Prije dva tjedna u villi Angiolini održana je promocija monografija Hotelijersko – turističke škole „90 nam je godina tek”.  Luksuzna monografija je objavljena u nakladi Hotelijersko turističke škole na čelu s ravnateljicom Ksenijom Beljan, dok su urednički posao odradile: Nataša Modrić Tićak, Lorna Ivančić Vukelić i Tanja Marčan. Knjiga je realizirana uz podršku Primorsko  – goranske županije, a na početku monografije nalazimo uvod župana Zlatka Komadine. Na promociji je posebno apostrofirana važnost obrazovanja kvalitetnih kadrova u turističkom sektoru, najvitalnijoj grani nacionalnog gospodarstva. Promociji je prisustvovao gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić i gradonačelnik grada prijatelja Bad Ischla Hannes Heide. Kao poseban kuriozitet i dokaz uspješnosti škole s dugom tradicijom su njeni bivši učenici koji se nalaze na važnim funkcijama ali i u akademskoj zajednici što je dokaz kvalitete srednjoškolskog obrazovanja.

Na kraju, najavljujemo izložbu „Hrvati na Sjevernom polu” koja će biti otvorena u petak, 3. svibnja 2019. u lovranskoj Gradskoj kuli. Otvorenje je zakazano za 19:00 sati. Ideju proučavanja ove važne i zanimljive teme te ideju postavljanja izložbe dao je Jan Bernd Urban, organizator je Lions Club Quarneroli Lovran.

Marketing

Ilustracija: ekspedicija na Sjeverni pol

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top