Marketing
Kultura

Bogat program 34. Mandraća uz nastup DJ-a Sashe Agrama

DJ Sasha Agram

Međunarodno slikarsko natjecanje Mandrać 2019. tradicionalno se  održava 24. i 25. kolovoza

34. Mandrać posvećen je trojici velikana: Vladimiru Nabokovu, Albertu Einsteinu i banu Josipu Jelačiću, kontekstualno je važno napomenuti da su svi troje posjetili Opatiju.

Poznata likovna kolonija koja predstavlja amblematsku odrednicu kasnog ljeta na našoj rivijeri. Organizatori su, kao i obično  Hrvatski muzej turizma i Zajednica Talijana Opatija.

Subota je rezervirana za talentirane mališane dok u nedjelju poniremo u slikarski zanos odraslih. Kao i svake godine organizatori su se potrudili i oko popratnog programa, u subotu 24.8. u Galeriji Gal održat će se otvorenje izložbe akademskog slikara Maura Stipanova a otvorenje je zakazano za 20 sati. Izložba je ostvarena u zajedničkoj organizaciji Hrvatskog muzeja turizma i Galerije Gal.

Poseban gost ovogodišnjeg Mandraća je DJ Sasha Agram koji će nastupiti u nedjelju nakon proglašenja pobjednika. Zagrepčanin Saša Buterin već 20 godina živi u Brazilu gdje je poznati Dj za čije nastupe se otimaju brazilski noćni klubovi. Pod umjetničkim imenom Sasha Agram već godinama uveseljava publiku na drugom kraju svijeta. Kao poseban kuriozitet napomenimo da je bio angažiran i kao domaćin nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.DJ Sasha Agram

Marketing

Sasha Agram radio je i kao model, nosio je revije s Claudiom Schiffer i Cindy Crawford. Osim velikih klubova Agram je stalni gost i privatnih zabava koje među ostalima pohodi i znamenita manekenka Gisele Bundchen, a pojavio se i kadrovima filma „Tjelohranitelj” s Kevinom Costnerom i Withney Houston u glavnim ulogama.

Ne sumnjamo da će njegov nastup biti posebna poslastica ovogodišnjeg Mandraća koji nas i ove godine dočekuje raširenih ruku. Na kraju valja spomenuti da Sasha Agram ima još jedaN nastup u Opatiji na terasi hotela Continental u subotu 24.8.2019. Svi koji mogu neka dođu na ugodno druženje i zabavu uz more u neprikosnovenom mediteranskom ugođaju Mandraća.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top