Marketing
Đir

BOEM proslavio svoj prvi rođendan

Boem – naslovncia 3

Restaurant Boem u vološćanskom Mandraću proslavio je sinoć svoj prvi rođendan. Slavljenički program trajao je čitav dan, a brojni posjetitelji mogli su uživati u posebnom glazbenom, koktelskom i gastro programu za koji su bili zaduženi majstori ovog sada već kultnog okupljališta mladih.

Na mjestu gdje se nekada nalazio kultni restoran Le Mandrać prije godinu dana otvorio se novi restoran Boem. Vlasnik i voditelj Boema Emil Luštica iskusni je i dugogodišnji ugostitelj. Jedinstveni vološćanski Mandrać dobio je s Boemom posebnu ponudu vrhunskih koktela i hrane od koje bi istaknuli tuna tatarski biftek od svježe tune i tatarski biftek od mariniranog goveđeg filea .U godinu dana rada Boem se je nametnuo s posebnim ukusnim delicijama i privukao mlade i gastro nomade koji se uvijek ponovno vraćaju kako bi uživali u kulinarskim delicijama koje nudi Boem.

Za glazbeni dio, odnosno mali i decentni mingl uz underground house glazbu bili su zaduženi Marcel i San Suono. Kako je bilo sinoć, možete pogledati u fotogaleriji Smiljana Prpića.

Boem naslovnica 2

Ljudi

Koktelmajstor

Boem ekipa

MarketingMariner keramika

Boem

Emil 2

Marsel

Emil

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top