MarketingMuzej turizma
Nekategorizirano

Bivši ATP i Davis-Cup igrač Igor Flego organizira tenisku akademiju

197948593_518315619581223_4237210384909032703_n

Igor Flego Bivši Davis-Cup i ATP igrač, teniski trener više od 30 god. U suradnji sa Damar Sport-om u Rukavcu i voditeljem centra Markom Šepićem, organizira tenisku akademiju „FlegoAcademy“, za sve uzraste i kategorije tenisača, od početnika do profesionalaca.

FlegoAcademy nudi podučavanje tenisača, spremanje takmičara za turnire, turnirski coaching, teniski i tenisko savjetovanje, kondicijsku priprema tenisača – stručni suradnik za kondicijsku pripremu sportaša u akademiji je prof. mag. kineziologije Mario Mlinarić, organiziranje tenis kampova, promoviranje teniskog sporta. Igor Flego bio je članom svih reprezentativnih ekipa bivše države od juniorskih do seniorskih te sudjelovao je na teniskim turnirima svih razina profesionalnog tenisa, počevši od futures turnira, pa nadalje na Challenger, ATP, King´s-Cup, Davis-Cup i Grand Slam kategoriji.

U mladosti Igor Flego osvojio je brončanu medalju na europskom teniskom prvenstvu do 21 g. u Beogradu. Igor Flego posjeduje priznate hrvatske, američke i njemačke učiteljske i trenerske teniske licence te igračko i trenersko iskustvo iz reprezentativnih i turnirskih dana sa poznatim tenisačima poput Gorana Ivaniševića, Slobodana Živojinovića, Gorana Prpića, Brune Orešara, Ivana Ljubičića. Isto tako u pripremi jedne od bivših najboljih svjetskih juniorskih igračica Jorović koja je sada profesionalka. U svojoj bogatoj igračkoj karijeri takmičio se protiv vrhunskih svjetskih igrača kao npr. Petr Korda, Miloslav Mećir, Balasz Taroczy, Pat Cash, Michael Stich, McPherson, i drugi.

Trenutačno surađuje zajedno sa Marijem Mlinarićem sa teniskom legendom Nikolom Pilićem u pripremi mlade tenisačice Ane Pršo, juniorskom prvakinjom Australije. Tenis centar raspolaže sa tri otvorena zemljana terena, jednim natkrivenim tvrdim terenom, manjim travnatim nogometnim terenom, fitness-om, caffe-barom i parkiralištem. Kontakt: 091 2013128

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top