MarketingMNK Gorovo
Mošćenička Draga

Biciklijada “Putevima šparoga” u Mošćeničkoj Dragi

sveta jelena
sveta jelena

Biciklistička druženja na Kvarneru i ovog proljeća započinjemo u Mošćeničkoj Dragi

Drugo izdanje biciklijade “Putevima šparoga” osim same vožnje i upoznavanja kulturno-povijesnih znamenitosti pružit će vam još jednom uživanje u delicijama od divlje šparoge. Rekreativna biciklijada “Putevima šparoga” će se održati u subotu, 6. travnja u Mošćeničkoj Dragi u sklopu Dana šparoga, a pokrovitelj i suorganizator biciklijade je Turistička zajednica Općine Mošćenička Draga.

Okupljanje sudionika i prijave sudionika počet će u 9:00 sati na rivi u Mošćeničkoj Dragi dok je zajednički start predviđen u 10:00.

Iz centra Mošćeničke Drage krećemo Jadranskom magistralom u smjeru Brseča i Zagore gdje ćemo posjetiti izložbu kamenih skulptura na otvorenom poznatog akademskog kipara Ljube de Karine. Po povratku u Brseč nam slijedi degustacija specijaliteta od šparoga koja će nam jako dobro doći prije laganog uspona do Svete Jelene. Od Svete Jelene se spuštamo do uvijek atraktivnih Mošćenica te nastavljamo do cilja u Mošćeničkoj Dragi i zaslužene fritaje od šparoga s čime ćemo zaključiti ovogodišnje Puteve šparoga.

Kotizacija koja uključuje ručak, organizaciju, vođenje i okrjepu iznosi 40,00 kuna.

MarketingMNK Gorovo

Ruta: https://goo.gl/Fziyiw
Duljina rute: 25 km
Ukupni uspon: 450 m
Podloga: 100% asfalt

Link za prijavu: https://goo.gl/w11akk

Napomena: Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost. Dužni su poštivati prometna pravila i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Obavezna je kaciga i rezervna zračnica. Organizator zadržava pravo promjene trasa, iz razloga da promjene osiguraju sigurnost sudionika.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top