MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
događanja

Bianco & nero ugostit će prezentaciju vina Pavlomir

3C7E09E6-26DA-4A92-A0D4-F9329A67F488

U ponedjeljak 08. lipnja 2020. održat će se prezentacija i degustacija vina Miroslava Palinkaša, vlasnika vinarije Pavlomir u Novom Vinodolskom

Prezentacija će biti u restoranu bianco & nero, Stubište Lipovica 3 u Opatiji s početkom u 18 sati. Uz degustaciju bit će i zakuska koju  će prirediti obrtnik vlasnik restorana g. Robert Marinčić, inače predsjednik ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Udruženja obrtnika Opatija u čijoj je suradnji prezentacija i organizirana.

Palinkaš posebnu pozornost posvećuje, pored ostalih sorti, uzgoju autohtone sorte Žlahtina i  jedini na svojim bocama ima etiketu na kojoj stoji Hrvatsko Primorje, Vinogorje Opatija-Rijeka-Vinodol.

Iako je porijeklom iz Vukovara iz kojega je kao prognanik došao u Novi Vinodolski, pronašao je sebe u našem kraju koji izuzetno cijeni. Svoje proizvode plasira diljem Hrvatske i svijeta, barem prije epidemije, a najveća želja mu je uvijek bila da se pojača ugostiteljska  ponuda autohtonog vina na području Primorsko goranske županije i okolice gdje je i proizvedeno.

Danas je objavljeno u medijima da je na prvom ocjenjivanju vina nakon korona stanke Pavlomirova Ružica Vinodola dobila najviše ocjene.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top