MarketingMNK Gorovo
Lovran

Besplatno vježbanje na lovranskom mulu tijekom ljeta

sunset vježbanje

Lovranci će ovog ljeta moći uživati u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima za velike i male!

Tijekom srpnja i kolovoza ŠRK Dynamic, uz potporu Općine Lovran, organizira vježbanje na lovranskom mulu pod stručnim vodstvom Ivane Šamije, magistre kineziologije i bivše vrhunske sportašice.

Vježbanje za odrasle i djecu održavat će se od 15. srpnja do 8. kolovoza svakog radnog dana od ponedjeljka do četvrtka na lovranskom mulu i plaži u sklopu mula od 8 do 10 sati i to – od 8 do 9 sati vježbanje na otvorenom za odrasle te od 9 do 10 sati za djecu. Vježbanju za odrasle mogu se pridružiti svi – aktivni sportaši, rekreativci, kao i starije osobe. Program za djecu sastoji se od usavršavanja plivanja za djecu plivače koja žele usavršiti plivanje, upoznati razne tehnike plivanja te naučiti pravilno disati.

plivanje ronjenje

Ivana Šamija magistra je kineziologije i višestruka prvakinja Hrvatske u plivanju te bivša članica plivačke reprezentacije Republike Hrvatske. Ima bogato iskustvo u radu s djecom, odraslima te osobama s teškoćama u razvoju.

MarketingMariner keramika

Cilj nam je poticanje i promocija sporta te zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja u svrhu poboljšanja zdravlja opće populacije i podizanje svijesti o važnosti svakodnevne tjelesne aktivnosti, kao i promocija Lovrana kao sportsko-turističke destinacije, istaknuli su organizatori iz Dynamic Fitness Centra iz Opatije te poručili: – Svi su pozvani, potrebno je samo donijeti vodu i malo dobre volje. Dođite i uživajte u dobrom raspoloženju i druženju te učinite nešto korisno i pozitivno za svoje zdravlje i zdravlje vaših mališana!

Ivana Šamija, mag. cin. mob: 091/7324906, e-mail: ivanasamija89@gmail.com

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top