Regija

Besplatne radionice programa “Coca-Colina podrška mladima”

Fotografija 5
Photo: Dubravka Petric

Besplatne dvodnevne radionice programa “Coca-Colina podrška mladima” održat će se 23. i 24. svibnja u Rijeci, u prostorima Studentskoga centra

Nakon odličnih reakcija polaznika prošlogodišnjih radionica, koje su se u Rijeci održale dvaput, i dodatnoga zanimanja mladih Coca-Cola HBC Hrvatska Riječanima je ponovno omogućila vrijednu izobrazbu pod vodstvom iskusnih predavača. U prve je dvije godine provedbe projekta u radionicama sudjelovalo oko tisuću polaznika diljem Hrvatske, a ove će godine na radionicama sudjelovati čak 1700 mladih do 30 godina koji su završili obrazovanje, ali još nisu pronašli posao. Prvi će put sudjelovati i studenti.

Tijekom dvodnevnih radionica mladi u Rijeci moći će učiti o životnim i poslovnim vještinama koje mladima najčešće nedostaju pri ulasku na tržište rada, a koje poslodavci traže. Prvi dan programa posvećen je poslovnim vještinama, odnosno temama kao što su upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima će predavati iskusni predavači Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.

 Prijave su na besplatne radionice programa Coca-Colina podrška mladima za 2019. otvorene, a mladi još mogu osigurati svoje mjesto putem mrežnih stranica Coca-Cole HBC Hrvatska.

Fotografija 2

05.04.2019., SPlit – Projekt Coca Coline podrske mladima. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

55555

Zadnje novosti

To Top