MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kastav

Besplatan turistički razgled Kastva

11154737_849304021809390_4537206408403470645_o

I ove godine u sklopu trećeg ovogodišnjeg izdanja projekta „Upoznaj svoju zemlju” Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, a povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, u Kastvu se organizira besplatan turistički razgled Kastva.

Razgled je prvenstveno namijenjen lokalnom stanovništvu kako bi čim bolje upoznali svoj grad i postali ambasadori turizma, ali i svim ostalim posjetiteljima i turistima. U nedjelju, 12. siječnja 2020., točno u 12,00 sati dođite na trg Fortica u Kastvu, kod oštarije Fortica i prošetajte s vodičima kroz povijest Kastva. Okupite članove svoje obitelji, uhvatite prijatelje pod ruku i dođite u čim većem broju u grad na brege.

Ako dolazite autobusom iz Rijeke, linije 18 i 18b voze otprilike svakih 40 minuta. Ako pak dolazite automobilom, parkirati možete u samom gradu Kastvu ili ispred trgovačkog centra Spar- savjetuju organizatori i dodaju- Obucite udobnu i toplu obuću i odjeću zbog velike mogućnosti da uživate u predivnoj kvarnerskoj – buri. Šetnja će se održati bez obzira na vremenske uvjete.

Nakon šetnje ostanite u Kastvu gdje je bogata gastronomska ponuda u Oštariji Fortica, Pizzeria Rustica, Bistro Loža ili Restoran Kukuriku a ako niste gladni, možete popiti kavu u Guitar caffe, Caffe bar Loža ili Kastav Pub-u.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top