MarketingMNK Gorovo
Opatija

Berlinska legenda Ian Pooley dolazi u Opatiju

Naslovna

Opatijski klub Gervais će u subotu 14.03.2020. ugostiti njemačku house legendu Iana Pooleya uz potporu poznatih domaćih DJ-eva

Ian Pooley već niz godina slovi za velikana house i techno scene zahvaljujući iznimnom talentu, kako u glazbenom stvaralaštvu, tako i u DJ-ingu. Iza njega je bogata izdavačka karijera, čak šest objavljenih albuma i mnoštvo originalnih i remix uradaka s kojima je postao jedan od najuspješnijih house producenata. Ljubitelji elektroničke glazbe i oni bolje upućeni, znat će kako je izdavao za najveće izdavačke kuće kao što su Innervisions, V2, NRK Sound Division, Ministry Of Sound, After Midnight, Tsuba, Rejected i dr. Surađivao je s brojnim glazbenim velikanima, a najznačajniju suradnju ostvario je s poznatim duom Daft Punk, s kojima je odradio i turneju.Foto2

Ian Pooley je miljenik domaće publike, a na to ukazuje čak preko 50 nastupa diljem Hrvatske, međutim, niti jedan nastup nije odradio u Opatiji i Rijeci.

Uz berlinsku zvijezdu nastupaju Marin Biočić i Tino Dobrić iz Seriously Twisted kolektiva, dobro poznati domaćoj publici budući da su obojica redoviti gosti renomiranih klubova i festivala u regiji, iskusni Amor koji je svojevremeno obnašao ulogu rezidenta u Ambasadi Gavioli, te Marcel, rezident opatijskog kolektiva Liminal koji je ove godine nominiran za nagradu Ambasador u kategoriji najboljeg mladog DJ-a u Hrvatskoj.

Marketing

Ulaznice se već mogu kupiti online i na Entrio prodajnim mjestima po povoljnoj cijeni od 50,00 kn, a na ulazu ćete za istu morati izdvojiti 70,00 kn.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top