MarketingVISIT OPATIJA
događanja

Barke kao dio gledališta u Medveji na NITI 360

Medveja

Na rivici u Medveji, u ponedjeljak 18. srpnja 2022.g. s početkom u 20.30 sati održat će se plesna izvedba NITI 360

Dio je to programa Festivala umjetnosti plesanja, koji se ove godine održava u sklopu jedinstvene manifestacije Festival umjetnosti, glazbe i plesanja – FUGiP 2022. NITI 360 rezultat je suradnje Fronesisa i Plesnog art laboratorija te će se izvesti zajedno s lokalnim ribarima, predvođenim Lukom Janjetićem. Publika će se voziti barkama koje će postati dio gledališta, a zaokruženi plažom stvaraju panoramski pogled na plesnu izvedbu, od 360 stupnjeva . Autorice su Jasna Čižmek Tarbuk, Senka Baruška i Marija Šćekić, za glazbu su zaduženi Mihalj Ivković (harmonika) i Ivan Judaš (handpan drum), a plešu Sara Piljak, Dorotea Domović, Roko Šašić i Ines Borić

Ulaz je slobodan.

U Lovranu se do 20. srpnja 2022. godine održava jedinstveno događanje “Festival umjetnosti, glazbe i plesanja – FUGiP 2022”. Čine ga 5. Festival klasične glazbe “Lovran Classics” i Festival umjetnosti plesanja, u organizaciji Udruge Corona Laurea Lovran i Plesnog Art Laboratorija.

MarketingVISIT OPATIJA

FUGiP 2022 podržavaju: Općina Lovran, TZ Općine Lovran, Ministarstvo kulture i medija, Primorsko-goranska županija, Park prirode Učka, Stubica d.o.o., Hostel Link i BHS (Best hospitality solutions).

FUGiP Medveja

55555
MarketingRCK

Zadnje novosti

To Top