MarketingMariner keramika
Opatija

Balinjerada cafe u Opatiji

Balinjerada_cafe_druzenje

Danas, 20. veljače u Opatiji je održano druženje za predstavnike medija na kojem su najavljena karnevalska događanja, a i obilježena legendarna Balinjerada – najpopularnije i jedinstveno karnevalsko događanje na ovim prostorima.

“Balinjerada cafe” započelo je simboličnim spuštanjem karića na dijelu prvobitne trase ove atraktivne manifestacije prema opatijskoj luci, a na druženje su, na balinjerama, pristigli opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin, njegova zamjenica Kristina Đukić, direktorica TZ grada Opatija Suzi Petričić, pusni gradonačelnik Duško Jeličić Dule, predsjednica Udruge MKM Irena Radovanović, tradicionalni starter utrke Balinjerada Goran Pavlović te predstavnici opatijskih maškaranih udruga.

Balinjerada_cafe_Opatija

Balinjerada_Opatija_2022 (2)

Na druženju je najavljeno da će se 39. Balinjerada održati 11. lipnja, dok će se ovog petka, 25. veljače održati tradicionalni Maškarani klapski maraton. Pusni gradonačelnik i idejni začetnik te organizator Balinjerade Duško Jeličić Dule proglašen je doživotnim počasnim direktorom Balinjerade.

Balinjerada_Opatija_2022 (3)

MarketingMariner keramika

Balinjerada_Opatija_2022

opatijski_gradonacelnici

Druženjem uz kavu i prepričavanjem maškaranih zgoda i nezgoda sudionici “Balinjerada cafe-a” tako su obilježili nedjeljno prijepodne kao i dan kada su balinjere trebale „zaroštati“ opatijskom ulicom. Taj spektakl ćemo pričekati još nekoliko mjeseci, ali sigurni smo da će biti nezaboravan.

55555
MarketingNovax

Zadnje novosti

To Top