Marketing
Turizam

Aquapark MartiLandia sa tri nova tobogana počinje sa radom 29. svibnja

Aquapark – LM – 2015 (40)
foto: www.termesvetimartin.com/

MartiLandia – oaza zabave u srcu prirode otvara svoja vrata s ljekovitim termomineralnim kupalištem The Temple of Life u petak 29. svibnja

Prvi kupači moći će se rashladiti uz popust od 50% na ulaznice za bazen, dok će se u subotu 6. lipnja organizirati i zabava otvorenja s posebnom ponudom.

Aquapark MartiLandia najkvalitetniji je aquapark na sjeveru Hrvatske kao i u regiji, što uključuje područje Slovenije, Austrije i Mađarske u radijusu 150 kilometara.

Nuša Korotaj, direktorica prodaje i marketinga ističe da je naziv Aquaparka MartiLandia nastao kao asocijacija na mjesto u kojem živi Marti, maskota aquaparka. Lik maskote je jelen Marti, jer oko područja LifeClass Termi Sveti Martin obitava puno divljih životinja, a najviše jelena.Martilandija

Lifeclass Terme Sveti Martin prošle su godine Aquaparku pridodale tri nova tobogana (klasični, spin bowl i kamikaza) te dječje vodeno igralište s dva tobogana na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja.

MarketingMNK Gorovo

Resort na 27 hektara površine nalazi se na sjeveru Međimurja okružen predivnom šumom, netaknutom prirodom u kojoj brojni gosti uživaju već više od 25 godina.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top