MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Anti age vikend za dame u hotelu Milenij u Opatiji

dr. Elmom Bunar

Predavanje dr. Elme Bunar, besplatni tretmani i uživanje u wellnessu

U sklopu manifestacije “Ožujak-Oaza wellnessa” u Opatiji u subotu 16.03. u 10:00 sati u hotelu Milenij održat će se anti age program u suradnji s liječnicom estetske medicine dr. Elmom Bunar. Na ovom kratkom predavanju svi sudionici imaju priliku saznati zanimljive detalje o neinvazivnoj estetskoj medicini, detoksikaciji i anti-agingu, a nakon toga isprobati besplatne kratke tretmane – Ion Magnum Genius tretman i pregled kože Woodovom lampom, te HIFU tretman (High Intensity Focused Ultrasound).

Nakon radionice za sve sudionike će u relax zoni biti poslužen i zdravi doručak (chia puding, zdravi kanapei, bezglutenski keksići, sušeno i svježe voće, smoothiji, žitarice, jaja od prepelica te svježe cijeđeni sokovi), a druženje mogu nastaviti uz čašu pjenušca i korištenje svih wellness sadržaja (bazen, finska sauna, turska kupelj, tople  puštajuće klupe i ležajevi, jacuzzi na wellness terasi).

Cijena za goste koji ne odsjedaju u hotelu Milenij je 250,00 kn (predavanje, besplatni kratki tretmani – Ion Magnum Genius tretman, pregled kože Woodovom lampom, te HIFU tretman (High Intensity Focused Ultrasound),uz  čašu pjenušca i korištenje svih sadržaja spa zone u trajanju od 3 sata).

Marketing

Na ovaj ekskluzivni wellness, health i beauty program mogu se prijaviti sve zainteresirane dame, prijave se primaju na wellness recepciji Milenij Spa ili na broj 051/202 050.  Broj sudionica je ograničen.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top