MarketingModerato
Opatija

Ante Štampalija predstavio projekt “Kakvu Opatiju želim” ili “Kakovu Opatiju otejen”

ante štampalija

Na ideju i inicijativu kandidata za gradonačelnika Opatije Ante Štampalije danas u konferencijskoj sali na adresi Viktora cara emina 3 predstavljen je projekt “Kakvu Opatiju želim” ili “Kakovu Opatiju otejen”. Projekt je nastao u suradnji s građanima, udrugom Akt, udrugom Kvarnerska inicijativa i Mjesnim odborom Centar 1.

Pitali smo građane i nastaviti ćemo ih pitati, te pomno slušati što nam imaju za reći na temu kakvu Opatiju žele – izjavio je Ante Štampalija kandidat za gradonačelnika Opatije. U snimljenim materijalima ima prepoznatljivih lica poput Duška Jeličića, Žane Boyd, Dunje Larisse, Natali iz Tik Taka itd.

Svatko tko želi sudjelovati u projektu izricanjem svoga mišljenja i stava kakvu Opatiju želi, može  poslati snimljeni materijal porukom na profil https://www.facebook.com/ante-stampalija ili ukoliko niste u mogućnosti, a imate želju izreći svoj stav, doći ćemo vas snimiti i video obraditi. Video materijali će se koristiti na društvenim mrežama i portalima, a u svrhu motiviranja građanstva na kritičko promišljanje i edukaciju o problemima u gradu. Projekt je put do pronalaska kvalitetnijh riješenja za svakodnevno funkcioniranje građana u svome gradu.

MarketingModerato

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top