MarketingMNK Gorovo
Kultura

Ansambl Lado ovoga ljeta na Ljetnoj pozornici u Opatiji

ansabml lado

Ovoga ljeta u Opatiju ponovo stiže najpoznatiji folklorni ansambl u Hrvatskoj – Ansambl LADO

Dvosatnim programom “Neka sjaji sunce svima”, Ansambl LADO će na Ljetnoj pozornici u Opatiji u subotu 8. lipnja 2019. otvoriti manifestaciju “Ljeto na Ljetnoj 2019”.

U godini u kojoj obilježava 70. obljetnicu svog umjetničkog djelovanja Ansambl LADO je pripremio dvosatni program sastavljen od 16 plesnih i glazbenih brojeva i folklornih običaja Hrvata koji stoljećima žive u iseljeništvu. Samim nazivom programa žele se pozivati svi narodi, a osobito oni u zemljama koje nastanjuju Hrvati, na ljubav, mir, toleranciju, uvažavanje i građenje mostova između naroda i njihovih kultura.

U 70 godina postojanja, iza Ansambla LADO je više od 5000 nastupa u Hrvatskoj i diljem svijeta za koje su osvojili brojne nagrade i nailazili na nepodijeljeno oduševljenje publike i stručne kritike, koja ga redovito svrstava uz bok najboljih svjetskih folklornih skupina.

Marketing

Cijena ulaznica iznosi 100, odnosno 90 kuna a ulaznice kreću u prodaju u ponedjeljak, 1. travnja 2019. Ulaznice možete nabaviti u uredu Festivala Opatija, Zert bb, Opatija,  u Dallas Music shopu u Rijeci, Foto Reviji u Rijeci, caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo i online na www.mojekarte.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top