Marketing
Vijesti

ANKETA: Imamo li učinkovite mjere zaštite od koronavirusa?

preventivne mjere

Agencija Ipsos puls provela je za Nova TV istraživanje što građani misle o reakciji vlade, ali i osobnim promjenama i očekivanjima što će se dogoditi vezano uz epidemiju koronavirusa. Istraživanje je provedeno od 25. do 26. ožujka telefonskom metodom na 600 ispitanika. Rezultati ankete bili su veoma iznenađujući.

Vlada RH dobila je čak 94 % podrške ispitanih koji su odgovorili da Vlada poduzima odgovarajuće mjere u prevenciji i borbi protiv koronavirusa. Podrška vladajućima je prvi puta gotovo plebiscitarna, što je vrlo dobro budući da se radi o temi iz zdravstvenog sektora. Među ispitanicima postoji i znatan broj, čak 43 % koji misle da bi mjere trebale biti i nešto veće.

Situacija s oboljelima na Opatijskoj rivijeri nešto je bolja nego u ostatku Hrvatske. Svega četiri zabilježena slučaja prema pisanju Novog lista, od čega su identiteti troje oboljelih poznati redakciji RivijeraNewsa. Ohrabrujuća je činjenica da su se svi oboljeli prema svemu sudeći zarazili u inozemstvu i da su se pridržavali uputa nacionalnog stožera i epidemiologa, stoga nema razloga za zabrinutost.

Čelnici gradova i općina na Opatijskoj rivijera, baš kao i načelnici Stožera civilne zaštite za sada uglavnom odlično komuniciraju u ovoj krizi. Odluke i preporuke stožera pravovremene su, odmjerene i građani se uglavnom pridržavaju istih. Jesu li postojeće mjere zbilja učinkovite ili bi trebalo pooštriti iste. Pitamo vas u anketi. Svoj glas možete dati do subote 4. travnja kada ćemo objaviti rezultate.

MarketingMNK Gorovo

Jesu li mjere zaštite od koronavirusa na Opatijskoj rivijeri dovoljne?

Prikaži rezultate

Loading ... Loading ...

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top