MarketingMariner keramika
Opatija

Amerikanski vrtovi otvaraju se javnosti i zapošljavaju vodiča

amerikanski vrtovi
foto: opatija.hr

Amerikanski vrtovi zapošljavaju vodiča

Povijesni botanički vrt “Amerikanski vrtovi” koji se nalazi na Novoj cesti 204 u Opatiji nakon više desetljeća tijekom druge polovice ovog mjeseca napokon ponovno otvaraju svoja vrata za javnost, a u tu svrhu nedavno je sagrađen i nathodnik za pješake koji vrh Rakovčeve ulice spaja direktno s “Amerikanskim vrtovima”.

Na više od osam tisuća kvadratnih metara prostire se raskošni perivoj, smješten sasvim nadomak centra Opatije i gradskog kupališta Slatina, ali kao obavijen nevidljivom opnom mirnoće, tišine i spokoja, a posjetitelji mogu uživati i u jedinstvenom pogledu na cijeli Kvarner.

amerikanski vrtovi

Foto: Opatija.hr

Kako bi njegovi brojni posjetitelji bili u potpunosti upoznati s bogatom poviješću “Amerikanskih vrtova” i kako bi njihov doživljaj posjete ovom povijesnom botaničkom vrtu bio potpun, objavljen je oglas za zapošljavanje vodiča.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Traži se osoba koja ima znanje barem jednog od vodećih svjetskih jezika i spremna je na rad u poslijepodnevnim terminima i vikendom kada se očekuje najveći interes posjetitelja za dolaskom u “Amerikanski vrtove”. Svi zainteresirani za posao svoj životopis mogu poslati e-mailom na amerikanski.vrtovi@gmail.com gdje mogu dobiti i odgovore na dodatna pitanja o ovom poslu. Prijave zainteresiranih za zaposlenje primaju se do 15. travnja 2019. godine u 15 sati.

Izvor: Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top