Marketing
Opatija

Amerikanski vrtovi otvaraju se javnosti i zapošljavaju vodiča

amerikanski vrtovi
foto: opatija.hr

Amerikanski vrtovi zapošljavaju vodiča

Povijesni botanički vrt “Amerikanski vrtovi” koji se nalazi na Novoj cesti 204 u Opatiji nakon više desetljeća tijekom druge polovice ovog mjeseca napokon ponovno otvaraju svoja vrata za javnost, a u tu svrhu nedavno je sagrađen i nathodnik za pješake koji vrh Rakovčeve ulice spaja direktno s “Amerikanskim vrtovima”.

Na više od osam tisuća kvadratnih metara prostire se raskošni perivoj, smješten sasvim nadomak centra Opatije i gradskog kupališta Slatina, ali kao obavijen nevidljivom opnom mirnoće, tišine i spokoja, a posjetitelji mogu uživati i u jedinstvenom pogledu na cijeli Kvarner.

amerikanski vrtovi

Foto: Opatija.hr

Kako bi njegovi brojni posjetitelji bili u potpunosti upoznati s bogatom poviješću “Amerikanskih vrtova” i kako bi njihov doživljaj posjete ovom povijesnom botaničkom vrtu bio potpun, objavljen je oglas za zapošljavanje vodiča.

MarketingMNK Gorovo

Traži se osoba koja ima znanje barem jednog od vodećih svjetskih jezika i spremna je na rad u poslijepodnevnim terminima i vikendom kada se očekuje najveći interes posjetitelja za dolaskom u “Amerikanski vrtove”. Svi zainteresirani za posao svoj životopis mogu poslati e-mailom na [email protected] gdje mogu dobiti i odgovore na dodatna pitanja o ovom poslu. Prijave zainteresiranih za zaposlenje primaju se do 15. travnja 2019. godine u 15 sati.

Izvor: Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top