MarketingMariner keramika
Kultura

Američki akcijski triler “Tenet” na Ljetnoj pozornici

tenet-movie_1920x1080
foto: festival opatija

Večeras se na Ljetnoj pozornici prikazuje dugometražni akcijski triler Tenet. To 147 minuta dugo djelo američke produkcije režirao je megapopularni britanac Christopher Nolan, redatelj Batman triologije i uspješnica kao što su Dunkirk, Interstellar ili Inception. Uloge su raspodjelili John David Washington, sin oskarovca Denzela Washingtona, teen zvijezda Sumrak sage Robert Pattinson i Elizabeth Debicki, 30 godišnja australka najpoznatija po ulozi u filmu The Great Gatsby za koji je i dobila nagradu Australskog instituta za film u kategoriji sporedne glumice.

John David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog ali znakovitog naziva “Tenet.” Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena. Inverzija. Nije putovanje kroz vrijeme.

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

MarketingMariner keramika

Na dan programa, blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

U slučaju kiše, program će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5) u isto vrijeme.
Molimo posjetitelje da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom i da nose masku za lice.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top