MarketingMNK Gorovo
Đir

Alen Vitasović uoči Božića nastupa u Opatiji

vitasović

Jedan od najistaknutijih predstavnika ča-vala koji je početkom devedestih zavladao Kvarnerom Alen Vitasović nastupit će 21. prosinca na Mrkate u Opatiji u sklopu manifestacije Advent na Mrkate. Organizator ovog koncerta bit će agencija poznata po mnogim vrhunskim eventima OFC agency.

Alen Vitasović je Porinom nagrađivani interpret koji je pronašao savršenu formulu kako spojiti istarski melos s popularnim glazbenim slogom. Rezultat toga su publici vrlo drage pjesme koje nakon više od 20 godina od nastanka ne izlaze iz radijskog etera, s top lista ili s pozornica. Iako se Alen Vitasović u posljednje vrijeme odlučio za rjeđe ulaske u studio, ipak nas povremeno obdari novom pjesmom. Nedavno je nastupio i na obnovljenom Zagrebačkom festivalu. Prošle godine obilježio je 25 godina solo karijere koncertom u rodnoj Puli.

Prepoznatljiv način impostacije, karakteristična melodijska linija i jedinstvena emocija u glasu razlog su traženosti Alena Vitasovića od strane producenata koncertnih događanja na području cijele Hrvatske. Moramo spomenuti neke uvijek zelene Alenove hitove kao što su: “Jenu noć”, “Gušti su gušti”, “Niš mi se ne da”, “Bura”, “Nisi više mala”, itd. Puno je tu hitova kojima se uvijek iznova radujemo kad ih slušamo. Što se tiče dueta moramo istaknuti kultni duet sa Šajetom u pjesmi “Ona je sama”.

Ne sumnjamo da će koncert na opatijsken Mrkate biti pravi obol najveselijem mjesecu u godini te se veselimo se tom glazbenom doživljaju.

Marketing

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top