MarketingMuzej turizma
Opatija

Aleks Prpić pobjednik Žmergovog natječaja u duhu “zero waste” pokreta

Screenshot-2021-05-31-at-22.03.35-1024×551

Na natječaju za mlade koji je obilježio Svjetski dan zaštite okoliša pobijedio je mladi Opatijac Aleks Prpić

Natječaj je pokrenut u sklopu obilježavanja Europskog tjedna mladih kroz Žmergov lokalni info-centar za mlade te je ovaj natječaj za mlade “Zeleni life-hack” produljen je do 6. lipnja 2021. kako bi se njime obilježio i Svjetski dan zaštite okoliša  koji obilježavamo 5.lipnja.

Zeleni” life-hack je nagradni natječaj namijenjen mladima od 15-30 godina starosti koji žive, rade i školuju se u Opatiji, a kroz koji se nastoji promovirati vještine i trikove koji olakšavaju naš svakodnevni život, a pritom su u duhu “zero waste” pokreta, odnosno pridonose zaštiti okoliša.

Trebalo je pokazati svoje vještine i osvojiti električni romobil u čemu je bio najbolji Aleks Prpić.  Sa svoje dvije prijave na natječaj, mladi Opatijac Aleks Prpić oduševio je organizatore natječaja i postao pobjednik nagradnog natječaja za mlade “Zeleni life-hack” organiziranog kroz Žmergov lokalni info-centar za mlade.

Svoje zero waste ideje, Aleks je pretočio u dva kvalitetna kratka videa s jednostavnim uputama za izradu dvije zanimljive ideje ponovne upotrebe filtera za kavu i boce za šampon u kućnoj radinosti. Objavljeni su na njegovom YouTube kanalu a prikupili su gotovo 500 pregleda u svega jedan dan. Dokaz je to da je itekako zadovoljio kriterije natječaja i da je pobjeda otišla u prave ruke.

Njegove pobjedničke video uratke pronađite na sljedećim poveznicama i uvjerite se sami:

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Natječaj je bio prilagođen suvremenom dobu pa je tako trebalo snimi kratki video (maksimalnog trajanja do 1 minute) ili izradi super cool foto kolaž / foto reportažu kojom na jednostavan i jasan način treba predstaviti svoj održivi, “zeleni”, zero waste life-hack ilitiga trik, od kojeg mogu i drugi naučiti i početi ga primjenjivati u svom životu i živjeti zelenije.

Ostale uratke potražite na društvenim mrežama Instagramu, Facebooku ili YouTube kanalu, pod hashtag #zelenilifehack #lifehacknazlicu2021

Screenshot-2021-05-31-at-22.03.35-1024×551

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top