MarketingMNK Gorovo
Matulji

Ako ne možete izbjeći kretanje van prebivališta, nabavite propusnicu

MATULJI

Ako baš nikako ne možete izbjeći kretanje van svog mjesta prebivanja, potrebna će vam biti propusnica

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta, Općina Matulji zadužena je za izdavanje nužnih propusnica za osobe koje moraju napustiti prebivalište iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama.

Neka veća poduzeća na matuljskom području kao što je Komunalac iz Opatije već su svojim zaposlenicima nabavili propusnicu

Za dobivanje nužne propusnice možete se obratiti na e-mail opcina.matulji@matulji.hr. Mail mora sadržavati ime i prezime i OIB, razlog zašto je potrebna propusnica, na koji period je potrebna (stalno ili samo određeni period), relacija na kojoj će osoba putovati, kontakt telefon i e-mail osobe koja traži propusnicu te ime, prezime i adresa osoba kojima se pruža skrb. Ako zahtjev bude opravdan, u najkraćem roku ćete dobiti e-mail potvrdu koja će vrijediti kao i ona u papirnatoj verziji.

Marketing

Pripremite i potvrdu koju svaki poslodavac mora izdati svojim radnicima radi provjera policije da se mogu kretati izvan mjesta prebivališta.

U Općini Matulji očekuju da prvog dana bude veći broj upita i zahtjeva, te vas mole za strpljenje i razumijevanje. Za sve dodatne informacije nazovite 051274114 od 07.30 do 19.30 sati.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top