MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Akcija mladih i Unija Kvarnera dosljedno nastavljaju za bolju Opatiju

am uk op _ birdview

Akcija mladih, Unija Kvarnera i ja smo dosljedno proteklih godina i u kampanji istupali protiv politike Ive Dujmića koja je loša za Opatiju i njene građane, radi samo za privilegirane i zbog toga uništava sve što u Opatiji vrijedi. Otimaju se okućnice, prodaju gradski tereni kao jeftini pašnjaci da bi postali građevinski. Opatija je poligon za nezakonite radnje i gradnje. Građani su zbog skupoće života ucijenjeni subvencijama, a posao za 5000 kn u ovakvoj Opatiji je bez protekcije nemoguće dobiti- napisala je Neva Slani.

Borili smo se i borit ćemo se za zaštitu opatijskog prostora, naših malih mjesta i tradicije, okućnica građana i gradske imovine, plaža, za dostupne sadržaje kao što je dom zdravlja u centru grada i vraćanje života u Opatiju. Ne odustajemo od naše vizije i ustrajanja za bolju Opatiju, nemojte ni vi!

Izađite svakako na izbore u nedjelju, podržite promjenu našem gradu kako bismo zajednički ustrajali u našim idejama. S dosadašnjom vlasti suradnja za bolju Opatiju je praktički nemoguća, jer ona Opatiju i njene građane tretira kao robu na tržištu. Vjerujte nam kao što ste dosad, podržite promjenu i zajednički ćemo raditi bolje za Učku i more!

Neva Slani

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

164684358_118200720230228_5484035850172698148_n (1)

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top