Opatija

Adventski koncert braće Ružić

InShot_20210910_072152590-01

Braća Vedran i Zvjezdan Ružić odlučili su adventskim koncertom razbuditi Volosko

Porinom višestruko nagrađivani glazbenici, kontrabasist Vedran i pijanist Zvjezdan Ružić pripremili su za svoje sugrađane adventski koncert kojim će u nedjelju 12.12. u 17h notama oživjeti pomalo uspavano Volosko.

pl_fin

Postoji neka posebna veza između Voloskog i braće Ružić. Iako su rodom iz Matulja, obojica su u tom malom gradiću još od ranog djetinjstva provodili svaki slobodan trenutak. Kažu da ih on na neki poseban način inspirira, odmara im dušu. Sa hladnijim danima Volosko je utonulo u zimski san. U toj tišini kod braće Ružić rodila se ideja o koncertu kojim će na barem jedno popodne razbuditi taj pomalo uspavani gradić te uljepšati našim ljudima ovaj period još uvijek nenormalnog načina života uz aktualnu pandemiju. Publika će na koncertu moći čuti njihove autorske skladbe, ali i neke njima drage božićne pjesme. Placa Romano tog će popodneva biti bogato ukrašena specijalnom rasvjetom postavljenom samo za ovu prigodu jer, kako kažu Vedran i Zvjezdan: “odlučili smo ljudima prirediti pravu božićnu bajku!”

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ Kvarnera, TZ Grada Opatije Mjesnog odbora Volosko, Primorsko-goranske županije, Japan Piano centra, udruge Srce za Volosko i Ribarnice Volosko.

 

55555

Zadnje novosti

To Top